Abdullah Avcý'dan Arsenal benzetmesi!
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, MKE Ankaragücü maçýnda alýnan 1-0'lýk galibiyeti deðerlendirdi.

Avcý, "Galibiyetle baþlamak son derece önemli. 28 günde toplam 8 maç oynayacaðýz. Sakatlar ve Afrika Kupasý ile beraber sýnýrlý bir þekilde gidiyoruz. Sahanýn zemini çok sýkýntýlýydý. Bazen buna göre oynamamýz gerekiyor. Takýmýmýz dirençli durdu. Golü bulduktan sonra çabuk kaybediþlerimiz ve topun arkasýna geçiþlerimiz oldu. Bunu düzeltmemiz lazým. Rakibe çok pozisyon vermedik. Bugün oyun biraz bunu istiyordu. Bunu doðru þekilde yaptýk. Galibiyet her zaman ilaçtýr. Oyunun kalitesini galibiyetler hýzlandýracaktýr. Oyuncular, maçý kazanmak için elinden geleni yaptý. Tebrik ediyorum. Bizim oyuncu kalitemiz onlardan daha fazla. Yönetimimize, baþkanýmýza ve taraftarýmýza armaðan olsun." dedi.

"ARSENAL DE ATAMADI!"

Deneyimli teknik adam, sözlerine, "Buna benzer senaryoyu daha önce yaþadým. Oyunun, ligin, oyuncu profillerinin gerçekleri var. Dünyanýn hiçbir takýmý istediði oyunu oynayamýyor. Geçen gün 77 kez ceza sahasýna giren Arsenal gol atamadý. Bu durum zaman zaman deðiþecek." þeklinde devam etti.

Abdullah Avcý son olarak, "Bu oyun artýk bir televizyon oyunu oldu. Aksiyon aranýyor, kazanmak her zaman ilaç. Ligin þu anda üçüncüsüyüz. Tabela bugün 1-0 yazýyor. Bir sonraki maça en iyi þekilde hazýrlanacaðýz." sözlerini sarf etti.