Abdullah Avcý'dan çarpýcý açýklamalar!
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Galatasaray maçý öncesi açýklama yaptý.

Abdullah Avcý yaptýðý açýklamada, "Ligimizin son þampiyonu. Çok net ligin üzerinde konu baþlýklarý var; baskýlarý, kaybettikleri yerdeki baskýlarý. Bunlar çok önemli konu baþlýklarý. Güçlü oyun kurmalarý var. Biz nereyi kapatacaðýz? Biz sadece görselde hazýrlanabiliyoruz. Biz rakibe karþý neler yapabiliriz? Hüseyin Türkmen, benim dönemimde sað bek oldu. Karþýlarken nereye yönlendireceðiz gibi etkenler var. Baskýlardan çýkýþlarýmýzda az temaslý oyunlar. Rakip sahaya geçince birkaç konu baþlýðýmýz var çözümle alakalý. Bunu en iyi þekilde yapmaya çalýþacaðýz. Trabzonspor ne olursa olsun her zaman zor deplasmandýr. Sahaya çýkan 11, en iyi 11'dir. Oynamayanlarýn deðil oynayanlarýn konuþulduðu bir 11 arzum, isteðim. Bunu en iyi þekilde yapabilecek geçmiþi, tarihi, duygusu, ruhu olan bir takýmýz. Bunun karþýlýðýný alýrýz umarým. Avrupa kupalarý önemli bir hedef. Geldiðimizden beri 12 maç 25 puan var. Oyun zenginliði, zaman içinde oyuncu deðiþimiyle olur. Güzel bir maç olur umarým. Ýyi bir oyun, herkesin keyif aldýðý bir oyun... Karþýlýðýný aldýðýmýz güzel bir müsabaka olur umarým." dedi.

BAKASETAS NEDEN YEDEK?

Bakasetas ile ilgili konuþan Abdullah Avcý, "Bakasetas geçen hafta sakattý. Kulüpten resmi açýklama yapýlmadý. 3 haftadýr dizinde aðrýyla oynadý. Dün bir toplantý yaptýk. Gidiþata göre olmak istediðini söyledi. 2 gündür takýmla idman yapýyor. Oyunun akýþýna göre Bakasetas'ý kullanacaðýz. Böyle bir þey var. Daha resmi bir þey açýklanmadý. Oyuncunun saha içinde olmak istemesi deðerli. Böyle bir karakter. 122 maça çýkmýþ Bakasetas. 100'ü benle. Çok güzel duygular yaþadýk. Kazandýðýmýz bir maç olur umarým." ifadelerini kullandý.

ABDÜLKADÝR ÖMÜR, KADRO DIÞI

Abdullah Avcý kadro dýþý kalan Abdülkadir Ömür ile ilgili, "Ömür ve Umut Bozok.... Böyle net bir þekilde bilgilendirelim. Havada kalýyor. Abdülkadir Ömür, 99'lu ve 3 senemiz beraber geçti. Ender deðerlerden biri. Tüm kupalarý kazandý. Benim hayatýmda insan ve oyuncu kaybetmek yok. Hiçbir oyuncu kaybedilmez. Ömür'ü kaybetmek için deðil kazanmak için çalýþýyoruz. Fiziksel ve zihinsel yorgunluklarý var. Kolay deðil. Onun lakabý Ömür Avcý'dýr kulüp içinde. Benim oðlum yaþýndadýr. Ýnsan kaybetmek çok kolay. Ömür'ü kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu yörenin çocuðu. Böyle bir karar almamýzýn sebebi hem fiziksel hem zihinsel... Bulunduðu alandan çýkýp kendini test etmesi, soru cevap yapmasý, destek almasý, farkýndalýðýný ortaya koyacaktýr. Bu karar, Ömür'ü kazanmak adýna alýnan karardýr. Yönetimimizle istiþare ederek aldýðýmýz bir karar. Ben geçen hafta davet ettim. Konu baþka yerlere taþýndý. Ýnsanlarý algýlarý farklý oluyor. Yönetimimizle uyumlu çalýþýyoruz." açýklamasýný yaptý.

UMUT BOZOK, TRANSFER

Abdullah Avcý, Umut Bozok ile ilgili þu ifadeleri kulland: "Umut Bozok... Buraya 2 sene evvel alýndý, biz aldýk. Enis Destan'ý da ben aldým. Performansý yukarýda. Saðlýk ile ilgili aldýðým bilgiler sonrasýnda... Ýnsanlar ayrýlabilir. Ayrýlýrken de profesyonel olmalý. Transfer ayýndayýz. Hep beraber deðerlendireceðiz."

Ertuðrul Doðan ile ilgili Avcý, "Ertuðrul Doðan... 3 senedir buradayým ben. Þampiyonluk yaþadýk. Son derece saðlýklý bir iliþkimiz var. Tüm hayatýný Trabzonspor'a adayan bir baþkan. Gecesini gündüzünü harcýyor. Ertuðrul Doðan ile, sayýn baþkan ile iliþkimizi ne para, ne sonuç, ne ayrýlýklar bozabilir. Dostluklar devam eder. Herkes bunu net böyle bilsin." þeklinde konuþtu.