Abdullah Avcý'dan konsantrasyon uyarýsý! ''Önce kupa, sonra Galatasaray''
ABONE OL

Trabzonspor, 2 maçlýk galibiyet serisinin ardýndan Antalyaspor deplasmanýndan 1 puanla döndü. Bordo-Mavililer, bu karþýlaþmanýn ardýndan izin yapmadan hemen Türkiye Kupasý'na rotayý çevirdi. Fýrtýna, perþembe akþamý saat 19.00'da 1.Lig ekibi Manisa FK'yý konuk edecek.

HEDEF TÜRKÝYE KUPASI

Ýlk 2 sýranýn uzaðýnda kalan Karadeniz temsilcisi, bu sezon Türkiye Kupasý'ný kazanmayý çok istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcý da Manisa FK mücadelesi öncesi oyuncularýna seslendi ve konsantrasyon uyarýsýnda bulundu.

"GALATASARAY DERBÝSÝNÝ SONRA DÜÞÜNECEÐÝZ"

Yoðun bir fikstürde oynadýklarýný hatýrlatan Avcý'nýn, "Üst üste maçlara çýkýyoruz. Hepsine tek tek odaklanacaðýz ve en iyisini yapmaya çalýþacaðýz. Kupa önemli bir hedef. Galatasaray derbisini sonra düþüneceðiz. Perþembe akþamý yüksek konsantrasyon ve oyun disiplini göstermeliyiz. Bu tip maçlar hep sürprizlere açýktýr. Buna izin vermeyeceðiz." dediði öðrenildi.

YOÐUN MAÇ TAKVÝMÝ...

Fýrtýna, Manisa maçýnýn ardýndan yine evinde pazar günü Galatasaray'ý konuk edecek. Sonrasýnda da yoðun fikstür sürecek. Öyle ki Trabzonspor, 25 Ocak Perþembe günü Çaykur Rizespor deplasmanýna çýkacak. 29 Ocak Pazartesi günü ise iç sahada Kasýmpaþa karþýlaþmasý var. Fýrtýna, þubat ayýnýn ilk maçýnda ise Beþiktaþ'la Ýstanbul'da kozlarýný paylaþacak.