Abdullah Avcý'dan maç öncesi transfer açýklamasý!
ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcý, Beþiktaþ maçý öncesi açýklamalarda bulundu.

Maç öncesi yaþadýðý hastalýk hakkýnda konuþan Avcý, "Saðlýk ekibi akþam ve gündüz serum verdi. Þu anda iyi hissediyorum. Þehitlerimiz var. Bunun son bulmasýný istiyoruz. Ülkemizin baþý sað olsun. Maraþ merkezli yaþanan depremin üzerinden bir sene geçti. Biz anlamayýz belki ama onlar bunu hissediyor." dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer hakkýnda konuþan Avcý, "Bu sene istediði sonuçlarý alamayan iki tane çok büyük camianýn karþýlaþmasý olacak. Hep ayný þeyleri konuþuyoruz. Afrika Kupasý devam ediyor. Oyuncularýmýz orada final oynayacak öyle gözüküyor. 11'de 7-8 tane oyuncumuzun olmadýðý bir süreci yaþadýk. Gelecek haftadan itibaren oyuncular dönecek. Gelecek transferler belki olabilir. Kazanarak hedeflerimize ulaþmak istiyoruz." ifadelerini kullandý.

Son olarak takýmýn geçirdiði kötü süreci deðerlendiren Avcý, "Trabzonspor büyük kulüptür bu süreçlerden de her zaman en iyi þekilde çýkmýþtýr. Biz 1 haftada 3 maç kaybettik. 3 haftada deðil. Bizde 2 hoca deðiþti onlarda 5-6 hafta deðiþti. Güzel oyunun olduðu ve karþýlýðýný bizim aldýðýmýz bir oyun olur." sözlerini sarf etti.