Abdullah Avcý'dan sakatlýk açýklamasý!
ABONE OL

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasý çeyrek finalinde Baþakþehir ile karþý karþýya geldi ve sahadan 1-0 galip ayrýlarak adýný yarý finale yazdýrdý.

Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcý mücadele sonrasý açýklamalarda bulundu.

Abdullah Avcý'nýn açýklamalarý þu þekilde;

"Tur atladýðýmýz için mutluyuz. Beni ve ekibi mutlu eden, Beþiktaþ maçýndan sonraki geliþen oyunumuz."

"Ýlk yarýda bütün bölümde baskýlarý doðru yaptýk. 15 þut atmýþýz, rakip 1 þut atmýþ. Maç ilk yarý kopabilirdi ama olmadý. Topa sahip olduðumuz sürece ve opsiyonlarý doðru kullandýðýmýz sürece baskýlarý düþecekti. Öyle de oldu."

"Rakibe çok fýrsat vermedik. Doðru karþýlamalar yaptýk. Karþýlýðýnda da turu aldýk."

"Kupa bizim için önemli hedeflerden biri. Ligde 3. ya da 4. olmak istiyoruz. Kupada da hedefe doðru gidiyoruz. Mutluyuz, oyuncularýmý da tebrik ediyorum."

"Taraftara teþekkür ederim. Açýk kanal olmasýna raðmen tribünlere geldiler. Pozitif desteklerini verdiklerinde daha cesaretli ve yýpratýcý olabiliyoruz."

"Oyunun iki yönünü oynamak durumundayýz. Çok fazla detay var. Bunlarý geniþ zamanda konuþabiliriz. Bunlara çok çalýþýyoruz. Bazý mevkilerde sýkýntýlarýmýz var. Oyuncular fedakarlýk yaparak yardýmcý olmaya çalýþýyor. Trabzonspor'un geleceði için doðru adýmlar atmaya çalýþýyoruz."

"Umut çok önemli mesafe kat ediyor. Bardhi yardýmcý oluyor. Bazen aðrýsý oluyor ama oynuyor".

"Umut'un kafasýna top geldi, tomografi çekilecek. Onuachu'nun MR'ý çekilecek. Kasýðýnda bir durum var. Yarýn daha net belli olur."

"Trabzonspor'un transfer konusunda bir anayasasý olmasý gerek. Bir felsefesi olmalý. Bunu oluþturmaya çalýþýyoruz. Yurt dýþýnda olan var, Ýstanbul'da olan var. Transfer için çalýþmalar ekiplerimiz tarafýndan yapýlýyor. Pozisyon olarak bilgi verdik, çalýþmalar sürüyor."