Aboubakar'ın sırrı ortaya çıktı!
ABONE OL

TEKNİK Direktör Şenol Güneş, Napoli karşılaşması öncesi basın toplantısında "Belki de Aboubakar, gollerini Napoli'ye sakladı" sözlerini sarf etti. Kamerunlu forvet, Napoli'ye dubleyi yapınca tecrübeli hoca da "Kahin" ilan edildi. Ama Şenol Güneş'in bu cümlelerinin bir dayağı vardı. O da Erol Malkoç'tu… Takımda Fransızca konuşan kimse olmadığı için Kamerunlu forvet, yalnız kaldı ve uyum sürecini bir türlü atlatamadı. Tecrübeli hoca, Fransızcası üst düzeyde olan Erol Malkoç'un alınmasını istedi. Teknik bilgisi de kuvvetli olan 41 yaşındaki antrenör, teknik kadroya dahil edildi.

NOKTASINA VİRGÜLÜNE BİLGİ VERDİ

İmza attıktan sonra hemen görevine başlayan Erol Malkoç, Vincent Aboubakar'la yakından ilgilendi. Adeta 24 saatini Kamerunlu oyuncuyla geçiren 41 yaşındaki antrenör, tüm sıkıntıların giderilmesini sağladı. Erol Malkoç, Teknik Direktör Şenol Güneş'in direktiflerini noktasına virgülüne Aboubakar'a anlattı. Bu sayede Kamerunlu oyuncu, tecrübeli teknik adamı daha da iyi anladı. Şenol Güneş'in Erol Malkoç hamlesi Napoli maçında karşılığını buldu. Tecrübeli teknik adam, eleştirilmesine rağmen Vincent Aboubakar'ı ilk 11'de sahaya sürdü. Kamerunlu oyuncuya güvenini bir kez daha gösterdi.

"MERAK ETME ÇOK GOL ATACAKSIN"

Napoli maçına kadar adeta psikolojik olarak terapi gören 24 yaşındaki oyuncu, beklenen patlamayı yaptı. Pepe Reina'yı iki kez avlayan Vincent Aboubakar, takıma da saha içinde muhteşem katkı sağladı. Teknik Direktör Şenol Güneş, talimatlarını eksiksiz yerine getiren Kamerunlu forveti tebrik etti ve "Senin ne kadar iyi oyuncu olduğunu biliyoruz. Sana güvenimiz sonsuz. Böyle devam edeceğine eminim. Daha çok gol atacaksın" dedi.