Adana Demirspor, yeni sezona iyi bir baþlangýç yapmak istiyor
ABONE OL

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda ilk maçýný Fenerbahçe'yle oynayacak Adana Demirspor, yeni sezonu güçlü geçirmek için hazýrlýklarýný sürdürüyor.

Bolu'nun Gerede ilçesinde kamp yapan Adana ekibi, teknik direktör Michael Valkanis gözetiminde günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.

Valkanis, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, kampa iyi baþladýklarýný, oyuncularýn yeni sezona odaklandýðýný söyledi.

Oyuncularýn performansýndan memnun olduðunu dile getiren Valkanis, Bolu'da hazýrlýk maçlarý yapacaklarýný, daha sonra Ýtalya'ya gideceklerini ve Napoli ile hazýrlýk maçý oynayacaklarýný kaydetti.

Valkanis, Süper Lig'in ilk haftasýnda deplasmanda Fenerbahçe ile karþýlaþacaklarýný belirterek, "Güçlü bir rakibe karþý oynamak bizim açýmýzdan daha avantajlý olacak. Oyuncularýmýz bu þekilde daha çok odaklanmýþ olacak. Deplasmanda oynayacaðýz, buna göre de hazýrlýklarýmýzý yapacaðýz." diye konuþtu.

Transferle ilgili deðerlendirmelerde bulunan Valkanis, "Þu anda yeterli ve güçlü bir takýma sahibiz. Baþkanýmýzla konuþuyoruz, oyuncularýmýzý izliyoruz. Gerekli noktalarda gerekli transferlerin yapýlmasý konusunda görüþüyoruz." ifadelerini kullandý.

Valkanis, taraftarlarýn kampý ziyaret ettiðini belirterek, çok çalýþarak, çok iyi mücadele ederek onlarý onurlandýrmak istediklerini söyledi.

Maçlarda her zaman galip gelinemeyeceðine iþaret eden Valkanis, baþarýlý sonuçlar almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi.