Adý Galatasaray ile anýlýyordu! Alanyaspor'dan açýklama geldi
ABONE OL

Galatasaray'ýn, Corendon Alanyaspor'un gurbetçi futbolcusu Oðuz Aydýn'ý transfer listesine eklediði ve kulüpler arasýnda ilk görüþmenin gerçekleþtiðine dair çýkan haberlerle ilgili ÝHA'ya açýklamalarda bulunan Alanyaspor Baþkaný Hasan Çavuþoðlu, 23 yaþýndaki futbolcunun transferi konusunda herhangi bir takýmla iletiþime geçmediklerini dile getirdi.

Gelecek sezonun transfer planlamasý için çalýþmalarýna baþlayan Galatasaray'ýn, Corendon Alanyaspor'daki performansýyla dikkat çeken Oðuz Aydýn'ý renklerine baðlamak istediði ve Akdeniz ekibinin baþkaný Hasan Çavuþoðlu'nun da Oðuz için ilk etapta 7 milyon Euro istediði, ardýndan bunun pazarlýkla 5 milyon Euro'ya düþtüðüne dair çýkan haberlerle alakalý Baþkan Çavuþoðlu'ndan açýklama geldi.

Ýhlas Haber Ajansý'na (ÝHA) konuþan Alanyaspor Baþkaný Hasan Çavuþoðlu söz konusu haberleri yalanladý. Çavuþoðlu, "Þimdiden asýlsýz haberlere baþladýlar. Kimseyle görüþmemiz ve pazarlýðýmýz olmadý. Tamamen uydurma bir haber. Yurt içi ve yurt dýþýndan birçok kulübün Oðuz'a talip olduklarýna dair dair bilgiler geliyor. Tekrar söylüyorum, Oðuz'la alakalý hiç bir kimseyle ve kulüple görüþmemiz olmadý. Lig bitinceye kadar da olmayacak" dedi.