Alexandru Maxim: Bizim önceliðimiz 3 puaný kazanmak
ABONE OL

Gaziantep FK'nin Rumen futbolcusu Alexandru Maxim, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasýnda yarýn Beþiktaþ ile yapacaklarý maçtan 3 puanla ayrýlmak istediklerini söyledi.

Kulüp tesislerinde gerçekleþtirilen antrenmanda önce basýn mensuplarýna açýklamada bulunan Maxim, sezonu istedikleri baþlangýcý yapamadýklarýný söyledi.

Sezona zorlu bir fikstürle baþladýklarýný belirten Maxim, "4 maçýmýzý dýþarýda oynadýk. Birçok konuda kendimizi geliþtirmemiz gereken alanlar var. Yeni kurulan bir takýmýz. 6 hafta geçti, takým beraber oynamaya baþladý. Bizim artýk maç kazanmaya baþlamamýz lazým. Ben bu konuda artýk pozitifim. Bir þeyler oturduðu zaman bizler de maçlarýmýzý kazanmaya baþlayacaðýz." dedi.

Alexandru Maxim, Beþiktaþ maçýnýn kendileri için normal bir maç olduðunu ifade ederek, "Takýmda yeni gelen arkadaþlarýma da aktarmaya çalýþýyorum. Gaziantep önceden daha farklý bir camiaydý. Buraya gelip kazanmak hiçbir zaman kolay deðildi. Bizim o kazanan döneme dönmemiz lazým. Burada Göztepe olur, Beþiktaþ olur fark etmez. Bizim önceliðimiz 3 puaný kazanmak ve bu durumdan çýkmak." diye konuþtu.