Ali Çamdalý: Biraz þanslý olsak kazanabilirdik
ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalý, 0-0 berabere biten Fenerbahçe maçýnýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Maçtan istediklerini aldýklarýný söyleyen Çamdalý, "Nereden baþlayacaðýmý bilmiyorum! Ýnanýlmaz taraftar desteði, oyuncu grubunun inanmýþlýðý.. Bütün oyunculara teþekkür ederim. Bu hafta maçta mücadele gücümüzün yüksek olacaðýný bana hissettirdiler. Biraz þans yanýmýzda olsaydý, kazanabilirdik. Puanla ayrýlmamýz artý bir durum. Ýyi oyun, enerji... Bunlarý deðiþtirmeye çalýþtýk. Taraftarlara da teþekkür ederim. Ýnanýlmaz desteklediler. 90+15'ti herhalde en son bilmiyorum... Teþekkür ediyorum." ifadelerini kullandý.

BASIN TOPLANTISI

"Umarým bugün tekrar yeni bir baþlangýç olur. Özlediðimiz bir sahneydi. Gönül isterdi ki 3 puanla onlarý eve gönderelim ama maalesef olmadý. Biraz þans yanýmýzda olsaydý belki daha farklý bir durum olabilirdi. Oyuncu arkadaþlarýma ne kadar teþekkür etsem az. Böyle bir maç olacaðýnýn, böyle bir mücadele gücünü ortaya koyacaklarýnýn sinyallerini aslýnda antrenmanda vermiþlerdi. Biz de ekiple maçta sufleler vermeye çalýþtýk. Onlar da fazlasýyla bunu sahada uyguladýlar. Fenerbahçe'ye karþý inanýlmaz bir mücadele verdik, çok deðerli bir puan aldýk. Bu bir baþlangýç. Bize daha fazlasý lazým. Puandan ziyade iyi oyun, enerji ve mücadele gücü, bunlarý kazandýk. Puan da artý oldu. Ýnþallah Samsunspor maçýna bunu taþýr, orada da istediðimizi alýrýz."

Öte yandan maçtan sonra konuþan Konyasporlu Uðurcan Yazgýlý, "Gol attýk ama ofsayt diye sayýlmadý. Tekrarýný henüz izlemedim." sözlerini sarf etti.

Ali Çamdalý, Fenerbahçe maçýnda Konyaspor'un baþýndaki ilk resmi maçýna çýkmýþtý.