Ali Çamdalý: Fenerbahçe kadar bizim de puana ihtiyacýmýz var
ABONE OL

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalý, Süper Lig'de Pazartesi günü karþýlaþacaklarý Fenerbahçe maçýyla ilgili konuþtu.

FENERBAHÇE MAÇI

Fenerbahçe maçý için konuþan Çamdalý, "Kolay bir maç olmayacaðýný biliyoruz. Fenerbahçe'nin ne kadar puana ihtiyacý varsa, bizim de o kadar puanlara ihtiyacýmýz var. Üst grupta, yukarýda neler oluyor bizi þu anda ilgilendirmiyor. Bizim derdimiz, Konyaspor'u rahat bir pozisyona sokmak. En sýký þekilde çalýþmalarýmýza devam edip, maç gününü bekliyoruz." dedi.

Ali Çamdalý, sözlerine, "En baþta istediðimiz yüksek bir enerji yaratmak takýmda. Son haftalarda bunu hissettik. Ama o þalteri bir türlü çeviremedik. Bazen atak da olmak gerekiyor. Buna yönelik oyuncularý teþvik etmeye çalýþýyoruz. Tek dilediðimiz enerjiyi pozitife çevirmek, bunun meyvelerini yemek. Alacaðýmýz her puan, puanlar doðru yolda olduðumuzu gösterecek. Tek dileðimiz rahat bir pozisyon alabilmek." diye devam etti.

TAKIMDAKÝ EKSÝKLER

Cezalý oyuncularý Buly Junior Sambou, Valon Ethemi dýþýnda eksikleri olmadýðýný kaydeden Ali Çamdalý, "Muhammet tekrar takýma katýldý, fedakarlýk göstererek bizimle olmaya devam ediyor. Boateng, Niango bizimle antrenmanlara baþladý. Bir de Moreno vardý. Hepsi bizimle birlikte. Tam takým çalýþýyoruz. Sakatlýklarý geçti. Onlardan ne kadar çabuk faydalanabiliriz ona bakacaðýz." sözlerini sarf etti.

Zor bir görevi aldýðý hatýrlatýlan Ali Çamdalý, "Benim için de kolay bir pozisyon deðil. Biz bu fedakarlýðý sadece bugün yapmadýk. 6 yýl futbolcu olarak burada görev aldým. Konu Konyaspor olunca akan sular duruyor bende. Ama þu anda buradaki konu Ali Çamdalý deðil, Konyaspor. Hep birlikte neler yapabiliriz ona bakmalýyýz. Taraftarýmýz en zor zamanda destek verdiler, bunu tekrar yapacaklarýna inanýyorum. 4 tane final maçýmýz var. Maçtan maça bakalým istiyorum. Pazartesi günü Fenerbahçe maçý var, ondan sonraki maçlarý daha rahat deðerlendiririz." cevabýný verdi.

Konyaspor'u ligde tutmasý halinde gelecek sezon takýmda devam edip etmeyeceðine yönelik soruyu yanýtlayan 40 yaþýndaki teknik adam, "Benim derdim þu anda ne kadar çabuk rahat bir pozisyon alabiliriz. Yeni sezonda ne olur Allah bilir." deðerlendirmesinde bulundu.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'de topladýðý 36 puanla küme düþme hattýnýn bir sýra üstü olan 16. sýrada yer alýyor.