Ali Çamdalý: Galatasaray maçýnda gerekeni yapacaðýz
ABONE OL

Süper Lig'in 37. haftasýnda Konyaspor, deplasmanda Kayserispor ile 2-2 berabere kaldý.

Maç sonu açýklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalý, maçýn baþýnda Kayserispor'a gelen kýrmýzý kartýn kendileri için dezavantaj olduðunu söyledi. Çok gol pozisyonu kaçýrdýklarýný kaydeden Çamdalý, "Ýki taraf için de kritik bir maçtý. 11'e 11 oynamak bizim için bir avantaj olabilirdi. Bir kiþi fazla olmamýz bizim için dezavantaj oldu. Hakem de ikinci yarý takdir haklarýný Kayseri'den yana kullandý. Bu bir mazeret deðil tabii ki; kaçýrdýðýmýz çok pozisyon, iki tane direkten dönen topumuz, sayýlmayan 1 golümüz var. Yine de 1 puan çok deðerli. Hatay'ýn berabere kalmasý bugünü sadece ötelemiþ olduðunu düþünüyorum. Haftaya istediðimiz puanlarý alýp, ligi garantileyip yeni sezona hazýrlanacaðýz" dedi.

"HAKEM TAKDÝR HAKLARINI KAYSERÝ'DEN YANA KULLANDI"

Hakem Halil Umut Meler'in kararlarýný deðerlendiren Çamdalý, "Ýlk yarý kýrmýzý kart netti, bence çok doðru bir karar. Ýkinci yarý bunun etkisinde kalmýþ olabilir, takdir haklarýný Kayseri'den yana kullandý. Penaltýyý çalmasa var çaðýrýr mý? Ondan da þüpheliyim. Ama öyle karar verdi, yapacak bir þey yok. Pozisyonlarý deðerlendirseydik bunlarý konuþmayacaktýk" ifadelerini kullandý.

"GALATASARAY MAÇINDA GEREKENÝ YAPACAÐIZ"

Ligin son haftasýnda oynayacaklarý Galatasaray maçýna da ayný þekilde hazýrlanacaklarýný ve hedeflerinin istedikleri puanlarý almak olduðunu vurgulayan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalý, "Haftaya Galatasaray maçý var. Ayný þekilde bu maça nasýl hazýrlandýysam ayný þekilde hazýrlanýp, gerekeni yapacaðýmýzý düþünüyorum" diye konuþtu.