Ali Çamdalý: Oyuncular en iyi þekilde hazýrlanýyor
ABONE OL

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalý, takýmýn son yýllarda kaybettiði gücünü yeniden ortaya çýkarmak ve yeniden korkulan bir deplasman takýmý olmak istediklerini belirtti.

Çamdalý, takýmla 1. etap kamp çalýþmalarýný sürdürdüðü Kayacýk Tesisleri'nde, basýn mensuplarýyla bir araya geldi.

Yeni sezon hazýrlýklarý kapsamýnda, 2. etap kamp çalýþmalarýný 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Kayseri'de sürdüreceklerini ifade eden Çamdalý, "Kayseri'de 2. etap çalýþmalarýný tamamlayýp, Slovenya'ya gideceðiz. Kayseri'de Hollanda ekiplerinden Almere City ile hazýrlýk maçý yapacaðýz." dedi.

Çamdalý, takýmýn Slovenya'da yapacaðý 3. etap kamp çalýþmalarýnýn, hazýrlýk maçlarýyla geçeceðini ve 4 hazýrlýk maçý yapmayý düþündüklerini aktardý.

Hazýrlýk maçlarýný diþli rakiplerle yapacaklarýný vurgulayan Çamdalý, "Kendi gücümüzü ve durumumuzu analiz edebilmek için iyi rakipler tercih etmek istiyoruz. Umarým o kampý da saðlýklý bir þekilde tamamlayýp lige baþlarýz. Oyuncular en iyi þekilde hazýrlanýyor." diye konuþtu.

Yeni sezona dair planlarýna da deðinen Çamdalý, þöyle devam etti:

"Ligin son 4 haftasýnda kariyerim baþladý. Tabi ki bu maçlarda puan önemliydi, ama kafamdaki oyun mantalitesini de sahaya yansýtmaya çalýþtým. Güçlü bir takým ve taraftarý heyecanlandýran bir oyun yaratmak istiyorum. Ayný zamanda son yýllarda kaybettiðimiz oyun gücünü de ortaya çýkarmak istiyorum. Bunu taraftarýmýzla birlikte baraþabiliriz. Tek amacým tekrar korkulan bir deplasman haline gelmek. En büyük isteðim ve arzum bu. Bunun için de gerekli yüklemelere bugün baþladýk."

Çamdalý yeni transferler Yusuf Erdoðan, Calusic ve Ufuk Akyol'un kariyerli ve iyi oyuncular olduðunu, ancak bazý takviyeler de yapmalarý gerektiðini, bu doðrultuda, yönetim ve scout ekibinin çalýþmalarýný sürdürdüðünü sözlerine ekledi.