Ali Çamlý: Kayserispor'un düþme gibi bir sýkýntýsý yok
ABONE OL

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasýnda evinde Trabzonspor'a 2-1 yenilen Mondihome Kayserispor'un baþkaný Ali Çamlý, "Kayserispor'un düþme gibi bir sýkýntýsý yok. Önümüzde daha 5 maç var. En yakýn rakibimizle 4 puan fark var." dedi.

Çamlý, maçýn ardýndan stat çýkýþýnda gazetecilere yaptýðý açýklamada, rakiplerini oyunu çirkinleþtirmediði için tebrik etti.

Maçý kaybettikleri için çok üzgün olduðunu belirten Çamlý, "Herhalde en çok ben üzülüyorum. Çünkü her þeyi býraktým, Kayserispor'u nasýl ileriye dönük çok daha güvenli bir yere taþýyabiliriz, onun hesabýný kitabýný yapýyoruz. Kayserispor'un düþeceði korkusunu yaþamýyorum. Tabii ki tribünde tepki olabilir ama Kayserispor'un geriden gelen birçok sýkýntýsýný temizleyelim diye bizi buraya getirdiler. Biz bu sene Kayserispor'u güvenli bir yerde tutup önümüzdeki yýlýn planlarýný yapýyoruz." diye konuþtu.

"EN ÝYÝ ÞEKÝLDE TAMAMLAYACAÐIZ"

Taraftarlardan, takýmýn hangi þartlarla sahaya çýkardýklarýný unutmamalarýný isteyen Çamlý, þunlarý kaydetti:

"Benim azmimi kýrarlarsa ondan sonrasýný, sahada bir Kayserispor görüp göremeyeceðini bu seyirci düþünecek. Onun için þimdi kýzmak, darýlmak yok. Daha büyük bir gayretle bu takýmý nasýl daha ileriye taþýmanýn hesabýný yaparak yola devam edeceðiz. Bütün seyircimizi sakin olmaya davet ediyorum. Karþýnýzdaki amatör bir takým deðil, bu ligin þampiyon takýmlarýndan Trabzonspor. Olmayýnca olmuyor. Kazanabilirdik ama kaybettik. Bundan sonra daha fazla çalýþarak bu ligi tamamlayacaðýz. Kayserispor'un düþme gibi bir sýkýntýsý yok. Önümüzde daha 5 maç var. En yakýn rakibimizle 4 puan fark var. Hala daha tribünlerde 1-2 tane arkadaþýmýz niye böyle yapýyor anlaþýlýr gibi deðil? Bizim gerçek seyircimiz orada baðýrýyor, kendini yýrtýyor. Bizim için deðerli olan onlar. Ben Kayserispor'un bundan sonraki maçlarý en iyi þekilde tamamlayacaðýný düþünüyorum. Bir sýkýntý olacaðýný düþünmüyorum. Biz gelecekte hedeflerinin ne olacaðýný düþünüyoruz. Ýnþallah Kayserisporlular çok daha iyi bir takým izleyecek. Kaybedilen 3 puan için üzüntülüyüz ama her þeyin sonu bu kaybedilen 3 puan deðil."