Ali Koç Antalya'da dernek ve kongre üyeleri ile buluþtu
ABONE OL

Fenerbahçe'de baþkanlýk seçimi için heyecanlý geri sayým baþladý. Sarý-lacivertlilerde 3 yýl boyunca baþkanlýk görevini üstlenecek yeni baþkan 8-9 Haziran tarihlerinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Spor Kompleksi'nde çoðunluk aranmaksýzýn yapýlacak. Kongre için sayýlý saatler kala Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkaný Ali Koç, Antalya ve çevre illerde bulunan kongre üyeleri ve kentte faaliyet gösteren taraftar derneklerinin üyeleri ile bir araya geldi.

ÇOCUKLARIN FORMALARINI ÝMZALADI

Seçimli Olaðan Kongre çalýþmalarý kapsamýnda Antalya ve çevre illerde yaþayan kongre üyeleri ile kent merkezinde bulunan bir otelde bir araya gelen Koç, coþkulu bir kalabalýk tarafýndan karþýlandý. Basýna kapalý olarak gerçekleþen etkinlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkaný Ali Koç kongre üyelerinin sorularýný içtenlikle cevapladý. Koç, salonda bulunan sarý laciverti renklere gönül veren çocuklarýn formalarýný da imzalamayý ihmal etmedi.

KONGRE ÝÇÝN DESTEK ÝSTEDÝ

Yaklaþýk 4 saat süren buluþmada kongre üyelerine seslenen Ali Koç, hafta sonu yapýlacak olan Seçimli Olaðan Kongre'de Antalya ve çevre illerin kongre üyelerinden önümüzde ki 3 yýl için destek istedi. Delegeler ve dernek üyeleri ile tek tek fotoðraf çekinen Fenerbahçe Spor Kulübü Baþkaný Ali Koç, toplantýnýn ardýndan Antalya'dan ayrýldý. Mevcut baþkan Ali Koç'un yönetiminde Acun Ilýcalý, Burak Kýzýlhan, Erol Bilecik, Sertaç Komþuoðlu gibi isimler yer alýyor.