Ali Koç operasyonu baþlattý! Zaha'yý unutturacak transfer
ABONE OL

Fenerbahçe'nin 1 numaralý transfer gündemi halina gelen ve taraftarlarýn çok istediði Zaha'yý Galatasaray kaptý. Bu geliþme üzerine, camiada oluþan moral bozukluðunu gidermek isteyen sarý-lacivertli ekip kollarý sývadý ve Fildiþili yýldýzý unutturacak bomba transferler için harekete geçti.

NÝCOLAS PEPE BEDAVA

Arsenal, 2019'da bonservisine 80 milyon Euro ödeyerek o dönem için kulüp rekoru olan Nicolas Pepe'yle yollarý ayýrmaya hazýrlanýyor. Ýngiliz basýnýnda dün çýkan haberlere göre Fildiþi Sahilli yýldýzýn sözleþmesinin feshi için görüþmeler baþladý. 28 yaþýndaki futbolcu, oyun tarzý olarak Zaha'ya en yakýn isimlerden biri.

Hýzlý, rahat adam geçen ve topu rakip yarý alana kolayca taþýyan Pepe'nin, teknik ekibin öncelik verdiði isimlerden biri olduðu kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi, yýldýz oyuncunun Arsenal ile sözleþmesini feshetmesi halinde hemen harekete geçip, menajeri Luis Ferrer ile bir araya gelmeyi planlýyor. Ýngiliz basýnýna göre Nicolas Pepe, kariyerine Ýngiltere'de devam etmek istese de þu ana kadar hiçbir teklif alamadý. Fildiþili oyuncuyu geçen sezon kiralayan Nice de bonservisini almak için giriþimde bulunmadý.