Ali Sowe: Fenerbahçe'ye karþý gol atmak istiyorum
ABONE OL

MKE Ankaragücü'nün en golcü ismi ve son haftalarýn formda oyuncusu Ali Sowe, kiralýk sözleþmesinin sezon sonu biteceðini ancak Ankara'da çok mutlu olduðunu ve takýmda kalmak istediðini dile getirdi.

Attýðý gollerle takýmýn galibiyetlerinde önemli rol oynayan Sowe, Fenerbahçe maçýnda da rakip fileleri havalandýrmak istediðini aktararak, þunlarý kaydetti:

"Her maç önemlidir ama Fenerbahçe maçý adeta final niteliðinde. Þu an yakaladýðýmýz güzel formu devam ettireceðimize inanýyorum. Formdayým ama bunun devamý var. Daha çok gol atýp daha iyi performanslar vereceðime inanýyorum. Fenerbahçe maçýnda da ayný istikrarý ve isteði göstereceðime eminim. Fenerbahçe karþýsýnda da gol ve gollerle takýmýma yardýmcý olmaya çalýþacaðým."

Sezon sonu kiralýk sözleþmesinin biteceðinin hatýrlatýlmasý üzerine Sowe, "Ankara'yý gerçekten çok seviyorum, þehirle iyi kenetlendiðimi düþünüyorum. Ankara, güzel bir þehir. Ýþler pozitif bir þekilde geliþirse hedefim MKE Ankaragücü'nde devam etmek." ifadelerini kullandý.

MKE Ankaragücü'nün kaptanlarýndan Ghayas Zahid ise Trabzonspor ve Ýstanbulspor karþýsýnda aldýklarý galibiyetlerin takýma moral verdiðini, bu performansý Fenerbahçe karþýsýnda da sürdürmek istediklerini belirtti.

Zahid, sezon sonu sözleþmesinin biteceðini ancak 2 yýldýr formasýný giydiði MKE Ankaragücü'nde mutlu olduðunu sözlerine ekledi.