Almanlar atmosfere hayran kaldý! ''Yanýnýzdaki adamý anlayamýyorsunuz''
ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasýnda Beþiktaþ, Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt'a 3-1 yenildi. Beþiktaþ - Eintracht Frankfurt maçý Alman basýnýnda da geniþ yer buldu.

Almanlar, maç yorumlarýnda Frakfurt kalecisi Santos'un performansýný ve Tüpraþ Stadý'nýn atmosferini ön plana çýkardýlar. Beþiktaþ - Eintracht Frankfurt maçý Alman basýnýndaki yorumlarý þöyle:

BILD: "ÝSTANBUL KAZANINDA ÖFKELÝ FRANKFURT ZAFERÝ"

"Boðaz'ýn hemen kýyýsýnda Frankfurt, tecrübeli bir performans sergileyerek Beþiktaþ'la oynadýðý ikinci Avrupa Ligi maçýný 3-1 kazandý. Eintracht, istatistiksel olarak dünyadaki en gürültülü stadyumu susturdu"

KICKER: "EÝNTRACHT, BEÞÝKTAÞ'TA KENDÝNDEN EMÝN BÝR ÞEKÝLDE KAZANDI"

"Eintracht Frankfurt özellikle mükemmel kalecisi ve gösterdiði güçlü deplasman performansý sayesinde Türkiye'de 3-1'lik galibiye elde etti."

FRANKFURTER RUNDSCHAU: "KALECÝ SANTOS VE ÇÝFT VURUÞ SAYESÝNDE: EÝNTRACHT, ÝSTANBUL'UN KAZANINDA BEÞÝKTAÞ'I MAÐLUP ETTÝ"

"Eintracht Frankfurt, Beþiktaþ'a karþý Ýstanbul kazanýnda hak ettiði 3-1'lik galibiyeti kutluyor. Ancak Hessen'lilerin bunun için, bir hafta önce Viktoria Plzen'e karþý 3-3'lük beraberlikte hata yapan kalecisi Kaua Santos'a teþekkür etmesi gerekiyor.

FRANKFURTER ALLGEMEINE: "EÝNTRACHT FRANKFURT'TAN BEÞÝKTAÞ'TA OLGUN BÝR PERFORMANS"

"Bayern Münih maçý öncesinde Eintracht, Avrupa Ligi'nde Beþiktaþ Ýstanbul'da 3-1'lik galibiyetle harika bir form yakaladý. Trapp'ýn yerine geçen kaleci Santos, küçük bir kusurla oynadý."

HESSENCHAU: "EÝNTRACHT BEÞÝKTAÞ'I PÝÞÝRDÝ"

"Eintracht Frankfurt, Beþiktaþ'a karþý hak ettiði þekilde kazandý. Çünkü yeni transferler etki yarattý ve kaleci Kaua Santos harika bir gün geçirdi. Beþiktaþ Tüpraþ Stadyumu'yla ilgili tüm kliþeler doðru. Gerçekten inanýlmaz derecede gürültülü. Delicesine gürültülü. Saðýr edici derecede gürültülü. Artýk yanýnýzdaki adamý anlayamýyorsunuz. Beþiktaþ taraftarlarý ýslýk çaldýðýnda, ki sýk sýk ýslýk çalýyorlar, sanki yaný baþýnýzda bir jet havalanýyormuþ gibi bir ses ve his veriyor. Ölçüm uygulamasý 110 desibel gösteriyor ve bir zamanlar burada belirlenen 141 desibellik dünya rekorunun ortasýnda bunun nasýl bir þey olduðunu hayal bile edemezsiniz."

SPORT1: "EÝNTRACHT KAZANDA KUTLAMA YAPTI"

"Kazan olarak da bilinen Tüpras Stadyumu'nun nefes kesen fonu önünde Eintracht mükemmel bir baþlangýç yaptý. Kaleci Kaua Santos ilk yarýda özellikle etkileyiciydi. Brezilyalý kaleci 'birinci sýnýf kurtarýþlar' sergiledi ve Immobile'nin penaltýsýný da kurtardý."