Ameliyat olacaðý iddia edildi! Ýþte Ismail Jakobs hakkýnda son durum
ABONE OL

Galatasaray'ýn Monaco'dan kadrosuna kattýðý Ismail Jakobs, kýsa sürede gösterdiði performansla beðeni kazanmýþtý.

Süper Lig'de dün akþam oynanan Alanyaspor maçýnda da ilk 11'de sahaya çýkan Ismail Jakobs'tan sarý-Kýrmýzýlýlara kötü haber geldi.

Joueurs SN'in geçtiði habere göre Jakobs sakatlýðý nedeniyle hafta içinde ameliyat olacak. Haberde baþarýlý sol bekin dizinde oynamasýna engel olmayan ancak ameliyat gerektiren bir problem olduðu belirtildi.Jakobs'un bu hafta içinde geçireceði operasyon sonrasý birkaç haftalýk tedavi süreci olacaðý aktarýldý.

Galatasaray ile toplam 6 maça çýkýp 523 dakika sahada kalan Ismail Jakobs 1 asistlik skor katkýsý verdi.

SENEGAL FUTBOL FEDERASYONU'NDAN JAKOBS AÇIKLAMASI

Öte yandan Senegal Futbol Federasyonu, Galatasaray kulüp doktorundan, Jakobs'un sakatlýðýna dair bilgi aldýklarýný ve oyuncunun MR taramasýnýn da bilgileri desteklediðini bildirdi.

Senegal Futbol Federasyonundan yapýlan açýklamada, "Bu bilginin ardýndan federasyon, oyuncunun saðlýðýndan duyduðu endiþe nedeniyle oyuncunun kadrodan çýkarýldýðýný duyurdu ancak Ýsmail Jakobs'un kulübü Galatasaray tarafýndan pazar günü lig maçýna çýkarýldýðýný ve maçýn tamamýnda oynadýðýný takip etti. Bu durum karþýsýnda Senegal Futbol Federasyonu, milli takýma çaðrýlma onurunu yaþayabilmesi için derhal oyuncunun milli takýma gönderilmesini talep etti. Böylece Jakobs, Ýstanbul'dan ayrýldý ve pazartesi sabahý milli takýma geri döndü. Abdou Aziz Ndiaye, Ýsmail Jakobs'un varlýðýna raðmen kadroda kalmaya devam edecek" denildi.

  • Ismail Jakobs
  • galatasaray
  • sakatlýk
  • senagal futbol federasyonu
  • ameliyat