Antalyaspor'u da çalýþtýrmýþtý! Jose Mourinho'nun yardýmcýsý Jose Morais, Müslüman oldu
ABONE OL

Kariyerinin ilk yýllarýnda uzun bir süre Jose Mourinho'nun yardýmcýlýðýný yapan ve bir dönem Süper Lig'de Antalyaspor'u da çalýþtýran Portekizli teknik direktör Jose Morais, Hristiyanlýktan Müslümanlýða geçtiðini açýkladý.

Ýran'ýn Sepahan takýmýný çalýþtýran deneyimli teknik direktörün hayatýnda yaptýðý bu deðiþiklik dikkat çekerken, hayatýný Ýranlý aktris Sheyda Maghsodloo ile birleþtireceði öne sürüldü.

Takýmýnýn Ýstiklal Mollasani'yi 2-1 yendiði karþýlaþmanýn ardýndan düzenlediði basýn toplantýsýnda Müslüman olduðunu belirten Morais daha öne Porto, Inter, Real Madrid ve Chelsea'de Mourinho'nun yardýmcýlýðýný yapmýþtý.

ANTALYASPOR'U DA ÇALIÞTIRMIÞTI

2015-2016 sezonunda Antalyaspor'un baþýna geçen 58 yaþýndaki Angola asýllý teknik adam kýrmýzý-beyazlý takýmýn baþýnda 25 maça çýkmýþtý.

Antalyaspor'dan ayrýldýktan sonra Yunanistan, Ýngiltere, Kazakistan, Güney Kore ve Suudi Arabistan'da görev yapan Morais, 23 Haziran 2022'de Ýran'ýn Sepahan takýmýnýn teknik direktörlüðüne getirilmiþti. Jeonbuk Hyundai Motors ile iki Güney Kore þampiyonluðu bulunan Morais Suudi futbolundaki büyük ekonomik geliþim öncesinde Al-Hilal ve Al-Shabab'ý da çalýþtýrmýþtý.