Arda Güler'den umutlu mesajlar: Güzel günler bizi bekliyor
ABONE OL

Real Madrid'in, Suudi Arabistan'da oynanan karþýlaþmada Atletico Madrid'i 5-3 yendiði ve finale çýktýðý maçýn ardýndan Milli oyuncu Arda Güler açýklamalarda bulundu.

Real Madrid'de bir aile ortamý olduðunu söyleyen Arda Güler, "Bugün benim ilk kupa maçýmdý. Çok mutluyuz. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Real Madrid'de çok güzel bir aile ve arkadaþlýk ortamýmýz var." dedi.

Ancelotti'nin kendisine güvendiðini söyleyen Arda Güler, "5-6 aydýr sakattým. Sakatlýktan çýktým, hocamýz hemen kadroya alýp oynattý. Bana güvenini sürekli saha içinde, saha dýþýnda gösteriyor, bana anlatýyor. Ýnþallah böyle devam edersem her þey daha iyi olacak." ifadelerini kullandý.

Türkiye'den desteðin yoðun olduðunu söyleyen Arda Güler, "Ýnþallah hepimiz için çok iyi olacak. Türkiye'den çok büyük destek var. Herkese teþekkür ederim. Güzel günler bizi bekliyor. Finalde rakip fark etmez. Biz Real Madrid'iz! Kim gelirse gelsin kupayý kazanmak için oynayacaðýz." dedi.

Hayalinin daha çok baþýnda olduðunu ifade eden Arda Güler, "Hayalimin daha çok baþýndayým. Hemen hemen çok oynamýyorum. Ýnanýlmaz gidiyoruz. Her kulvarda lideriz. Biz Real Madrid'iz. Umarým ben de bunun bir parçasý olmaya devam ederim." ifadesini kullandý ve þu cümlelerle sözlerini noktaladý:

"Milli Takým için oynamayý çok özledim. Yeni bir jenerasyon, yeni bir hoca var. Her þey çok güzel gidiyor. Umarým EURO 2024'te her þey güzel olacak. Ciddi ve güzel iþler yapabiliriz orada!"