Arda Güler'e büyük sürpriz!
ABONE OL

EURO 2024'te A Milli Takýmýmýzýn Hollanda ile Berlin'de oynadýðý maça gitmek için trenle yolculuk yapan Arda Güler'in annesi, babasý, dedesi, ablasý ve kýz arkadaþýný büyük bir sürpriz bekliyordu. Ayný trende yer alan Türk taraftarlar, Güler ailesini tanýyýnca ortalýk adeta yýkýldý.

BÜYÜK ÞAÞKINLIK YAÞADI

Yolcu vagonu, "Baba bizi Arda ile görüþtür" tezahüratlarý ile inlerken Ümit Güler, bu isteði kýrmayarak telefonla görüntülü aradý. Babasýnýn etrafýndaki taraftarlarý gören Arda ise büyük bir þaþkýnlýk yaþadý.

Baba Güler, telefonun diðer ucundaki oðluna önce baþarý diledi, ardýndan da "Evladým sana güveniyoruz, inþallah kazanacaðýz. Dualarýmýz seninle. Bak trendeki taraftarlarýn sana selamý var" diyerek kalabalýðý gösterdi. Genç futbolcu da "Anne, baba, dede; teþekkür ediyorum, sizi seviyorum. Ýnþallah güzel sonuç alacaðýz. Trendeki herkese selamlar" karþýlýðýný verdi.

"MONTELLA ÇOK DÝSÝPLÝNLÝ"

Ümit Güler telefonu kapattýktan sonra birden alkýþ koptu. Tren stada varýncaya kadar tezahüratlarla inledi. Bu arada baba Güler, "Arda ile sýk görüþebildiniz mi?" sorusuna "Sadece akþam yemeklerinden sonra kýsa çok kýsa görüþmelerimiz oldu. Montella bu konuda çok disiplinli" cevabýný verdi.