Arda Güler'e inanýlmaz övgüler! ''Tarihin en iyilerinden olabilir''
ABONE OL

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazýrlýk maçýnýn ardýndan milli yýldýz Arda Güler hakkýnda dikkat çekici sözler sarf etti.

Arda'nýn tarihin en iyi futbolcularýndan biri olabileceðini söyleyen Ancelotti, "Arda Güler tatilde çok iyi çalýþtý. Daha güçlü, daha dirençli ve ayný kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir." dedi.

Arda için özel bir sezon olabileceðini söyleyen Ýtalyan teknik adam, "Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sað, solda oynamak onun için iyi deðil çünkü sol ayaklý ve saðda daha fazla þut fýrsatý bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak." ifadelerini kullandý.

VAZQUEZ: "EURO'DA HARÝKA OYNADI"

Öte yandan Real Madrid'in tecrübeli oyuncularýndan Lucas Vazquez, "Arda geçen sezonu çok güçlü bir þekilde tamamladý ve harika bir Avrupa Þampiyonasý geçirdi. Arda'nýn büyük bir potansiyeli, harika bir tutumu ve öðrenme arzusu var ve bu da sahada kendini gösteriyor. Bu sezon ondan kesinlikle harika anlar göreceðiz." sözlerini sarf etti.

ÝLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Milan'ýn 1-0 kazandýðý hazýrlýk maçýnda Real Madrid formasýyla sahaya ilk 11'de çýkan Arda Güler, 45 dakika sahada kaldý.

Arda'nýn istatistikleri þu þekilde;

-34 topla buluþma

-19/21 pas isabeti

-1/3 orta isabeti

-1/1 þut isabeti

-1/1 çalým

-2 top kapma

-4/8 ikili mücadele