Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor! Son olarak Ýtalyan devi devrede
ABONE OL

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler için transfer iddialarý her geçen gün giderek artýyor. Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan oyuncuya son olarak Ýtalyan devi talip oldu.

GÖNLÜNDEKÝ TAKIM ÝDDÝASI

Ajansspor'un elde ettiði bilgilere göre Arda Güler'in gitmek istediði iki takým var. Oyuncu daha büyük hedefler için aslýnda bir geçiþ planý istiyor. Arda Güler'in öncelikle istediði takým son UEFA Avrupa Ligi þampiyonu Sevilla... Avrupa piyasasýna çok sayýda yýldýz da armaðan eden Ýspanyol kulübü Arda'nýn yüzde 70 oranýnda önceliði durumunda bulunuyor.

ÝTALYANLARDAN SÜRPRÝZ TEKLÝF

Arda Güler'i transfer etmek isteyen takýmlarýn baþýnda Ýtalyan devi Milan da geliyor. Ýtalyan Tuttosport'ta yer alan habere göre, Ýtalyan devi Fenerbahçe'ye takas teklifinde bulunacak.

Haberde, Fenerbahçe'nin Milan'dan Ante Rebic ve Divock Origi ile ilgilendiði ve bu yüzden Ýtalyan ekibinin de sarý-lacivertlilere bu oyunculardan birini ve para teklifi yapacaðý bilgisine yer verildi. Rebic ve Origi ile Beþiktaþ'ýn da yakýndan ilgilendiði iddia edildi.

ENZO FERNANDEZ HATIRLATILDI

Haberin devamýnda, Arda Güler'i Avrupa'dan birçok kulübün yakýndan takip ettiði bilgisine yer verilirken Milan'ýn bir an önce harekete geçmesi gerektiði vurgulandý. Birkaç yýl önce Enzo Fernandez'e talip olan Milan'ýn Arjantinli yýldýzý transferde aðýr davranarak kaçýrdýðý bilgisi paylaþýldý.