Arda Turan: En üzgün olduðum maç olabilir
ABONE OL

Trendyol Süper Lig 8. hafta maçýnda Eyüpsor, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 maðlup oldu. Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan maçýn ardýndan açýklamalarda bulundu.

Arda Turan açýklamasýnda;

"Öncelikle hakem arkadaþlarýmýzý tebrik ediyorum. Konya halký da bize stadyumda muhteþem bir misafirperverlik gösterdiler. Ali Çamdalý ve ekibini de tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Oyunun baþka bir tarafýný doðru oynadýlar ve kazandýlar. Konyaspor'a önümüzdeki maçlarda baþarýlar diliyorum."

"Takýmým ve oyuncularýmla gurur duyuyorum. Bu seneki en iyi oyunlarýmýzdan birini oynadýk. Oynamak istediðimiz oyun bu. Oyunun ayrýntýlarýna inersek 3. bölgede daha agresif olabiliriz ama topa sahip olmak istediðimiz þekil bu. Final paslarýný erken kullanmazsak, daha fazla topa hakim olursak, istediðim oyun bu."

"Eyüpspor gittiði her stadyumda, gittiði her yerde en iyi oyununu oynamaya çalýþýyor. Bir diðer konu ligin yeni takýmýyýz. Geçen seneden 9 tane yuncumuzla oynadýk bugün ilk 11'de. Bu bizim oyunumuza ve sistemimize ne kadar güvendiðimizi ve bunu da sahaya yansýttýðýmýzý gösterir. Anlarý doðru oynayamamakta, bazý þeyleri savunamamakta hala hatalar yapýyoruz. Konyaspor'un duran toplarda etkili olduðunu, %70 oranla baþarýlý olduklarýný maçtan önce futbolcularýmýzla paylaþmýþtýk, bunlarla ilgili önlemimizi almýþtýk. Bazen doðru analiz ve çok çalýþmak anlarý doðru oynamayý beraberinde getirmiyor. Böyle durumlar için tecrübeleneceðiz. Beþiktaþ maçý, Kayseri maçý ve bu maç bizim için bir tecrübe. Dünya'daki en büyük takýmlar önemli maçlarý nasýl oynuyorlarsa, en iyi þekilde oyunun her anýný her dakikasýný hakim olarak oynadýk."

"Bu nedenle oyuncularýmla gurur duyuyorum. Þimdi milli araya girdik. Ne olursa olsun, ne kadar iyi oynarsak oynayalým maðlubiyetler takýmlarýn kýyameti olmalý. Göztepe maçýna kadar maalesef kafamýzý kaldýramayacaðýz ve bu üzüntüyü sonuna kadar yaþayacaðýz. Açýkçasý bugün alýnan skordan dolayý çok üzgün olduðumu belirtmek isterim. Eyüpspor'a geldiðimden beri en üzgün olduðum maç olabilir."

"Bize karþý çok defa üstünlük saðlamýþ, oyunu sert oynayan, dinamik oynayan Göztepe'ye karþý oynayacaðýz. Bizim de ayný dinamizimde olacaðýmýza inanýyorum.c15 gün kendimize bu üzüntüyü yaþataaðýz. Kafamýzý kaldýrýp, Göztepe maçýnda taraftarýmýzý mutlu etmek istiyoruz. Oyundan mutluyum ama futbol bir skor oyunu. Göztepe maçýnda en iyi halimizle sahada olmak istiyoruz. Ýhtiyacýmýz olan þey seyircimiz. Hep beraber bir bütün olmalýyýz. Bu oynayabildiðimiz oyunu oynayabilirsek Göztepe maçýný kazanacaðýmýza inanýyorum. Özellikle kadýnlarý ve çocuklarý maça mutlaka bekliyorum. Küfürsüz, güzel bir lig maçý olmasý dileðiyle..."