Arkas Spor, 1. Lig'de mücadele edeceklerini duyurdu
ABONE OL

Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, alýnan karar doðrultusunda 1. Lig'de mücadele edeceklerini duyurdu. Kulübün resmi sosyal medya hesabýndan yapýlan paylaþýmda kararýn altyapýya ve genç yeteneklere odaklanma hedefiyle yapýldýðý belirtildi. Konuyla ilgili yapýlan açýklama ise þöyle:

"Arkas Spor Kulübü olarak her zaman Türk voleybolunun geliþimine katkýda bulunmayý ve genç yeteneklerin yetiþmesine destek olmayý en büyük misyonlarýmýzdan biri olarak gördük.

Bugün sizlerle, kulübümüzün geleceðine dair önemli bir kararý paylaþmak istiyoruz.

2025-2026 sezonu itibariyle Arkas Spor Kulübü, Efeler Ligi'ndeki mücadelesine ara verip, 1. Lig'de yoluna devam etme kararý almýþtýr.

Bu karar, tamamen "altyapýya ve genç yeteneklere odaklanma hedefimiz" doðrultusunda alýnmýþ olup, kulübümüzün "spor okullarýný geniþletme ve geliþtirme" amacýyla daha fazla kaynaðý bu alana aktarma isteðiyle þekillenmiþtir.

Amacýmýz, sadece saha baþarýsý elde etmek deðil, ayný zamanda Türk sporuna uzun vadeli deðer katacak yeni nesiller yetiþtirmek ve spor kültürünü daha geniþ bir tabana yaymaktýr. Spor okullarýmýza yapacaðýmýz yatýrýmlarla daha fazla genci bu güzel branþla tanýþtýrmayý ve onlarýn geliþimini desteklemeyi hedefliyoruz.

Bu süreçte, bizlere inanan ve destek veren tüm paydaþlarýmýza, taraftarlarýmýza, sporcularýmýza ve teknik ekibimize teþekkür ediyoruz. Yolculuðumuz yeni bir aþamaya geçiyor ve bu süreçte yine birlikte baþarýlara imza atacaðýmýza inanýyoruz."