Aslan dümeni Ada'ya kýrdý! Hedefteki isim Anthony Martial
ABONE OL

Geçen sezon transferleri Wilfried Zaha ve Tete'den istediði verimi alamayan Galatasaray'ýn, bu oyuncularla yollarýný ayýrmasýna kesin gözüyle bakýlýyor. Öte yandan Aslan'ýn Kerem Aktürkoðlu ve Barýþ Alper Yýlmaz gibi yetenekli Türk kanat oyuncularýnýn da talipleri çok... Nicolo Zaniolo'nun ise durumu belirsizliðini korurken; Cim-Bom'un bu cendereden çýkma planýný Ýngilizler yazdý... ESPN'in haberine göre Galatasaray, Manchester United ile sözleþmesi biten; hücumda merkez ve kanatlarda oynayabilen Anthony Martial'i renklerine baðlamak istiyor.

ABD, MEKSÝKA VE ARABÝSTAN PEÞÝNDE

Habere göre 28 yaþýndaki çok yönlü hücum oyuncusunun, dünyanýn dört bir yanýndan talipleri var... Yýldýz futbolcunun memleketi Fransa'dan Lyon ve Marsilya'nýn yaný sýra ABD, Meksika ve Suudi Arabistan'dan çeþitli kulüplerin de ilgilendiði bildirildi. Kariyerine Lyon'da baþlayan Martial; 2013-14 sezonunda 5 milyon euro karþýlýðýnda Monaco'ya transfer oldu. Buradaki 2 sezonun ardýndan Ýngiliz devi M. United'a 60 milyon euroya transfer olan Fransýz yýldýz; Kýrmýzý Þeytanlar'ýn formasýyla 317 maçta 90 gol ve 47 asist yaptý.

SON SEZONDA 19 MAÇTA SÜRE ALDI

Büyük umutlarla transfer edildiði Manchester United kariyerinde bir türlü beklenen patlamayý veremeyen Anthony Martial, son sezonunda da oldukça az süre aldý. Premier Lig'de 13 maçta 444 dakika forma þansý bulan Fransýz yýldýz, yalnýzca 1 gol atabildi. Þampiyonlar Ligi'nde 4 karþýlaþmada 46 dakika süre alýp 1 asist yapan 28 yaþýndaki hücum oyuncusu EFL Cup'ta ise 2 maçta oynadýðý 139 dakikada 1 gol atabildi. Kariyeri boyunca bonservisine 65 milyon euro ödenen Anthony Martial'in güncel piyasa deðeri ise 10 milyon euro.