Atletico Madrid'in gözü Alexander Sörloth'un üzerinde
ABONE OL

Atletico Madrid, forvet hattýný Süper Lig'in eski gol kralý olan ve Ýspanya LaLiga'da da gol krallýðýný neredeyse elde eden Alexander Sörloth ile güçlendirmeyi hedefliyor.

Marca'da yer alan habere göre; LaLiga geçmiþ olan veya adaptasyonu hýzlý olabilecek bir forvet arayan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, listesinin 1 numarasýna 28 yaþýndaki Norveçli Alexander Sörloth'u yazdý.

38 MÝLYON EURO ÖDEMEYE HAZIRLAR

Trabzonspor ile Süper Lig gol kralý olan Sörloth için Villarreal, serbest kalma bedeli olan 38 milyon euro'dan daha azýna razý olmayacak. Atletico Madrid ise Sörloth için 35 milyon euro bütçe ayýrdý ve pazarlýkta Villarreal ile anlaþamamasý durumunda direkt olarak serbest kalma bedelin iödemeye hazýr...

"SÖRLOTH, DOVBYK'TEN DAHA ÝYÝ"

Girona'dan Artem Dovbyk ve Stuttgart'tan Serhou Guirassy'i de listesine alan Atletico Madrid, Diego Simeone'nin raporu üzerine Sörloth'un hem Dovbyk'ten daha iyi hem de daha ucuz olduðu konusunda karara vardý.

TRABZON'DA KARÝYERÝNÝ KURTARDI

Kendisine 16 milyon euro ödeyen Crystal Palace'ta kendini gösteremeyen ve kariyeri düþüþe geçen Sörloth, 2019/20 sezonunda transfer olduðu Trabzonspor'da kendine geldi ve Süper Lig'de gol kralý oldu.

Ardýndan 20 milyon euro bedelle Leipzig'e transfer olan Sörloth, burada da beklentileri karþýlayamadý ve Sociedad'a transfer oldu. Sociedad'da iyi bir sezon geçiren Sörloth, bu sezon 10 milyon euro karþýlýðý Villarreal'e geçti.

Sörloth, bu sezon LaLiga'da oynadýðý 33 maçta 23 gol atýp 6 asist yaptý ve bitime 1 hafta kala LaLiga'da gol krallýðý listesinde ilk sýrada yer aldý.