Avrupa'da kura günü! Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli olacak
ABONE OL

Bu sezon Avrupa'da ikinci turdan itibaren yer alacak Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri bugün belli olacak. UEFA'nýn Nyon'daki merkezindeki kura çekimi 13.00 ve 14.00'te gerçekleþecek.

Süper Lig'i ikinci sýrada tamamlayan Fenerbahçe'nin Þampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ve tur atlamasý durumunda 3. ön eleme turundaki rakipleri bugün çekilecek kurada belli olacak.

FENERBAHÇE SERÝ BAÞI: ÝKÝ MUHTEMEL RAKÝBÝ

Lig yolunda, Dinamo Kiev ile birlikte seribaþý durumunda bulunan Fenerbahçe, Sýrbistan'ýn Partizan ya da Ýsviçre'nin Lugano takýmýyla eþleþecek.

Sarý-lacivertliler, bu turu geçmesi durumunda üçüncü eleme ve sonrasýnda play-off'tan yeni formattaki gruba kalabilecek.

TRABZONSPOR SERÝ BAÞI OLARAK KATILACAK

Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yer alan temsilcimiz Trabzonspor'un rakibi de bugün belirlenecek. Kura çekimine seri baþý olarak katýlacak olan bordo-mavililer, 1. ön eleme turunu geçen takýmlardan birisi ile eþleyecek. 2. ön eleme maçlarý 25 Temmuz ve 1 Aðustos tarihleri arasýnda oynanacak. Karadeniz ekibi de üçüncü ve play-off turlarýný geçerse yeni formattaki gruba kalmýþ olacak.