Avrupa'nın devleri dibe vurdu!
ABONE OL

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de tam 62 puan toplayarak ligi 7. sırada bitiren ve kadrosundan Bradley Barcola, Castella Lukeba ve Moussa Dembele gibi yıldızlarını kaybeden Olimpik Lyon sezona çok kötü başladı ve 9 maçta aldığı 3 beraberlik 6 mağlubiyetle beraber ligin son sırasına demir attı.

SCHALKE 04

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da yer alan ancak sezonu 17. sırada bitirip Bundesliga 2'ye düşen Schalke 04 için bu sezonda işler iyi gitmiyor. Bu sezon kadrosuna dev bir takviye yaparak 20 milyon euro karşılığında Ron Schallenberg'i kadrosuna katan Schalke 04, Bundesliga 2'de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyetle beraber 7 puanla 16. sırada yer alıyor.

BASEL

Geçtiğimiz sezon topladığı 47 puanla ligi 5. sırada bitiren Basel'de sezona küme hattında devam eden dev kulüplerden birisi. Kadrosuna Galatasaray'dan kiralık olarak Yusuf Demir'i de ekleyen Basel oynadığı 10 lig karşılaşmasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle beraber 5 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

AJAX

Geçtiğimiz sezon Eredivisie'de 69 puan toplayarak ligi 3. sırada bitiren Ajax sezona hiç istediği gibi başlayamadı. Kadrosundan Dusan Tadic, Jurrien Timber, Davy Klassen, Muhammed Kudüs ve Edson Alvarez gibi yıldız oyuncuları kaybeden Ajax'ta bu isimlerin yerine getirilen oyuncuların performansı yeterli olmadı. Bu sezon Eredivisie'de 7 karşılaşmaya çıkan Ajax yalnızca 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle beraber 5 puanla 17. sırada yer alıyor.