Aykut Kocaman Sturm Graz maçında genç forvet Ahmethan'a şans vereceğini açıkladı
ABONE OL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile oynanacak maçtan önce basın toplantısı düzenledi. Kocaman, Van Persie'nin yokluğunda genç forvet Ahmethan Köse'nin forvette oynayabileceğini ifade etti; "Van Persie yokken fiziksel özellikleri itibarıyla Ahmethan ön plana çıkıyor" dedi.

Graz'ı değerlendiren Kocaman, "Sturm Graz gerçekten kapalı bir kutu, bireysel özelliklerden çok takım olarak tamamlanmış bir takımla oynayacağız. Strum Graz maçında temel amacımız gruplara kalmak, biz şu anda buna yoğunlaşmış durumdayız. Son derece sert bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz. Rakibimizi iyi inceledik, savunma, atak, set oyunları, yeni transferlerin uyumuna baktığımız zaman gerçekten tamamlanmış bir takım olarak karşımızda duruyor" dedi. 

Fenerbahçe'nin son durumunu da değerlendiren Kocaman, "Bu sene yeni bir başlangıç yaptık, birçok şeyi değiştirmek gerekiyor ama şu anda oyun olarak bunu tamamlayamadık, bunu yapmak için çok erken. Graz karşısındaki bir avantajımız, kağıt üzerinde daha pahalı gözüken tecrübe ve kalite açısından son derece iyi oyunculara sahip. Graz maçı, tamamlanmış bir takımla tamamlanmaya çalışan bir takımın maçı olacak" şeklinde konuştu.