Aziz Yýldýrým gemileri yaktý! Jose Mourinho'yu resmen açýkladý
ABONE OL

Fenerbahçe baþkanlýðýna aday olmaya hazýrlanan Aziz Yýldýrým, teknik direktörlük için dünyaca ünlü bir teknik adamla çalýþmayý hedefliyor.

Fenerbahçe'deki ikinci dönemine güçlü girmek isteyen Yýldýrým'ýn, teknik direktörlük için ilk adayý dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho. Yýldýrým, yaptýðý açýklamada Mourinho ile görüþme yaptýðýný doðruladý.

Aziz Yýldýrým, "Fenerbahçe'nin 'bizim çocuðumuz' denilen isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe artýk büyük hocalarla, büyük takýmlarla mücadele etmelidir. Bununla ilgili çalýþmalar yaptýk. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüþtüm. Kendisine, "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacý var, senin de Fenerbahçe'nin sana ihtiyacý var." dedim. 'Fenerbahçe'ye gel' dedim. Benim arkadaþlar ve menajeriyle görüþmeler devam ediyor. Biz kazanýrsak büyük ihtimal Fenerbahçe'nin baþýna getireceðim" ifadelerini kullandý.

Mourinho'nun, Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadýðý maçý izlediðini belirten Aziz Yýldýrým, "Onun isteði doðrultusunda oyuncu da alacaðýz. Konyaspor maçýný da izledi. Kendisi de izledi. Diðer arkadaþlar da kazanýrsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. Ýnþallah biz kazanýrýz ve Fenerbahçe'ye getiririm" dedi.

"FENERBAHÇE'NÝN SANA ÝHTÝYACI VAR"

Eski baþkan Yýldýrým, Jose Mourinho ile yaptýðý görüþmenin detaylarýný, "Jose Mourinho'yla görüþtüðümde ona 'Üç tane baþkan adayý olacak, hangisi kazanýrsa muhakkak Fenerbahçe'ye gel. Ben istiyorum diye gelme, Fenerbahçe'nin sana ihtiyacý var.' dedim. '2003'te 2004'te Porto'da baþlayan çýkýþýný Fenerbahçe'de de yapabilirsin.' dedim. O da bunlarý memnuniyetle karþýladý. Onun isteði doðrultusunda, ne kadar isterse oyuncu alacaðýz. Bana Konyaspor-Fenerbahçe maçýný da canlý seyrettiðini anlattý. Gördüklerini ifade etti. Bundan biz de memnuniyet duyduk. Diðer arkadaþlar da kazanýrsa onlar için de Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim çünkü önemli bir insan, önemli bir teknik adam. Fenerbahçe'ye çok katkýda bulunur." sözleriyle açýkladý.