Aziz Yýldýrým'dan, Ali Koç'a hakem eleþtirisi! “Sen Fenerbahçe baþkanýsýn, kökünü kurut”
ABONE OL

Fenerbahçe Baþkan Adayý Aziz Yýldýrým, mevcut baþkan Ali Koç'un hakemlerle ilgili sözlerini hatýrlatarak, "Ýzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe baþkanýsýn, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yýl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nde, 30-31 Mayýs'ta çoðunluk saðlanamazsa 8-9 Haziran'da yapýlacak olaðan seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe Baþkan Adayý Aziz Yýldýrým, çalýþmalarýný sürdürüyor. Yýldýrým, 'Silivri ve Çevre Dernekler Buluþmasý'nda kongre üyeleriyle bir araya geldi. Ataþehir'de bulunan ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takýmý'nýn maçlarýný oynadýðý Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ile ilgili Baþkan Adayý Yýldýrým, "Gelince ilk iþ olarak Bahçeþehir Basketbol'un sözleþmesini feshedeceðim. Onlarýn eski tweetlerini gördüm. Fenerbahçe'nin sahasýnda Fenerbahçe'den baþka kimse oynayamaz" açýklamasýný yaptý.

Fenerbahçe Baþkaný Ali Koç'un dün düzenlediði basýn toplantýsýnda borçlarla ilgili, "31 Mayýs 2018'de 3 milyar 180 TL olan borcumuz, bugün enflasyonla 23 milyar 610 milyon TL'ye geliyor" sözlerine yanýt veren Yýldýrým, þunlarý dile getirdi:

"Borcu sayýyorlar ama gelirleri bana yazmýyorlar. Stadý 100 milyon Dolar'a yaptýk. Yýlda 40 milyon dolar geliyor. Borcu yazýyorsun, onu da bana yaz" diye konuþtu.

"BEN ÞAMPÝYONLUK SÖZÜ VERÝYORUM"

Ali Koç'un futbol A takýmýyla alakalý söylediklerini de eleþtiren Aziz Yýldýrým, "'Þampiyonluk sözü vermiyorum. Ben varken þampiyon yapmayacaklar' diyor. Neden adaysýn o zaman? Ben þampiyonluk sözü veriyorum" ifadelerini kullandý.

"SEN FENERBAHÇE BAÞKANISIN, KÖKÜNÜ KURUT"

Yýldýrým, mevcut yönetimin yaptýðý iyi þeylere teþekkür ederken, daha sonra ise hakemlere deðindi. Baþkan Adayý Aziz Yýldýrým, "Ýzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe baþkanýsýn, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yýl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler. Yönetimin yaptýklarý iyi þeyler için teþekkürler. Fenerbahçeliler olarak mutlu oluyoruz" deðerlendirmesinde bulundu.

"ÇOCUKLARIMIZ ARTIK MUTLU OLMALI"

Aziz Yýldýrým, Fenerbahçeli çocuklarýn mutlu olmasý gerektiðini yeniden hatýrlatarak,, "Fenerbahçe en büyüktür. Bunun herkesin farkýnda olmasý lazým. Çocuklarýmýz artýk mutlu olmalý, okullarýna rahat rahat gitmeli. Biz Fenerbahçe'yi þampiyon yapmaya geliyoruz" diyerek sözlerini noktaladý.