Aziz Yýldýrým'dan Jose Mourinho açýklamasý!
ABONE OL

Fenerbahçe Baþkan Adayý Aziz Yýldýrým, Ali Koç cephesiyle anlaþan Jose Mourinho için konuþtu.

Aziz Yýldýrým'ýn teknik direktör vaadi olan Portekizli teknik adam için Yýldýrým, "Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüþtü, belli bir noktaya geldik. Onlara da çaðrý yaptýk, 'Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu iþi halledelim' dedim. Neyse akýllarý gelmiþ, gitmiþler konuþmuþlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayýn' dedim. Çünkü onlarýn yetkisi var, bizim yetkimiz yok þu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuþlar. Ýyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye Ýsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho!" ifadelerini kullandý.

"BÝZ DE ONUNLA ÇALIÞIRIZ"

Seçilmesi halinde Mourinho ile anlaþacaðýný söyleyen Aziz Yýldýrým, "Güzel iþte Jose Mourinho ile anlaþmalarý. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalýþýrým. 'Gelin beraber anlaþalým, imza attýralým, çalýþmaya baþlasýn' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalýþýrýz, fark etmez." açýklamasýný yaptý.

"KALIBININ ADAMI DEÐÝLMÝÞ" SÖZLERÝNÝ YALANLADI

"Mourinho kalýbýnýn adamý deðilmiþ" sözlerini söylediðine dair gelen soruya, Aziz Yýldýrým, kafasýyla 'hayýr' iþareti yaparak "Dedim mi öyle bir þey! Bana sinyal verdiler, ben de 'imzalayýn' dedim. Ben imzalasam, onlar seçilse ne olacaktý? Önemli olan Fenerbahçe! Fenerbahçe'ye gelmesi!" cevabýný verdi.

RESMÝ AÇIKLAMA KISA SÜRE ÝÇÝNDE

Fenerbahçe'de yeniden baþkan adayý olan Ali Koç'un kýsa süre içinde Jose Mourinho'yu resmen açýklamasý bekleniyor.