Barça'da Lewandowski'nin alternatifi belli oldu
ABONE OL

Katalan devi Barcelona, Feyenoord'da forma giyen Santiago Gimenez'i gündemine aldý. Barça'nýn bu transferi gerçekleþtirmesinin önünde bir dizi engel var. Ýþte detaylar...

Feyenoord'un yýldýzý Santiago Gimenez, Barcelona'nýn listesinde.

ESPN'de yer alan haberde Barcelona'nýn Santiago Gimenez'i yakýndan takip ettiði ve Avrupa'dan birçok takýmýn da genç futbolcuyu izlediði belirtildi.

Haberde, Gimenez'in Cruz Azul'den Feyenoord'a transfer olduðu günden bu yana Barcelona tarafýndan takip edildiði belirtilirken bu sezonki performansýnýn ardýndan genç futbolcunun daha da yakýndan izlendiði ifade edildi.

TRANSFERÝN ÖNÜNDEKÝ ENGELLER

Barcelona, Atletico Parananse'den Vitor Roque'yi 30 milyon euro karþýlýðýnda kadrosuna katmýþtý.

36 yaþýna giren Robert Lewandowski'nin gelecek sezon Suudi Arabistan'a olasý transferini göz önünde bulunduran Barcelona yönetimi, forvet hattýna takviye yapabilir.

Ancak kulübün þu andaki öncelikli hedefinin orta saha ve bek pozisyonlarýnýn olduðu ve finansal sorunlarýn devam etmesi nedeniyle Gimenez transferi kýsa bir süre içinde gerçekleþmeyebilir.

Barcelona'nýn içinde bulunduðu ekonomik sorunlar ve harcama limitleri nedeniyle Katalan ekibinin Roque'yi de devre arasýnda kadrosuna kaydettirememe ihtimali bulunuyor.