Barcelona ile ipler koptu! Ýlkay Gündoðan ayrýlýk kararý aldý
ABONE OL

Barcelona'da hayal kýrýklýðý yaratan sezonun ardýndan Ýlkay Gündoðan, kulüpten ayrýlma kararý aldý.

Manchester City'nin kaptanýyken Xavi Hernandez'in de özel çabasýyla Barcelona'ya geçen ve kulübün liderlerinden biri olan Ýlkay Gündoðan, kulübün soyunma odasýndaki atmosferi nedeniyle sýk sýk sert çýkýþlar yaptý. City'deki kazanma ciddiyetini Barcelona'da göremeyen Ýlkay Gündoðan, bu çýkýþlarý nedeniyle basýn önünde de takým arkadaþlarý tarafýndan hedef haline getirdi.

Bu durumdan mutsuz olan Ýlkay Gündoðan, yazýn ayrýlma kararý aldý. Todofichajes'te yer alan habere göre; Ýlkay Gündoðan, ayrýlýk isteðini kulüp yönetimine iletti.

DIEGO SIMEONE: "HEMEN ALALIM"

Ýlkay Gündoðan'ýn menajerinin de harekete geçmesiyle birlikte ilk talip Atletico Madrid oldu. Atletico Madrid'in Arjantinli menajeri Diego Simeone, Barça ile temasa geçti.

Barcelona'ya Joao Felix'i kiralýk olarak veren Atletico Madrid, iki transferi birlikte deðerlendirip Felix'i bir pazarlýk kozu haline getirmeyi planladý.

Ýlkay ile Atletico Madrid dýþýnda Suudi Arabistan kulüplerinin de ilgili olduðu belirtildi.

BONSERVÝS FÝYATI BELÝRLENDÝ

Barcelona'nýn Ýlkay Gündoðan için 12-15 milyon euro arasý bir bonservis bedeli belirlediði de yazýldý.

16 GOLE KATKI SAÐLADI

Sözleþmesinin bitmesinin ardýndan Barcelona'ya geçen 33 yaþýndaki Ýlkay Gündoðan, bu sezon toplam 45 resmi maçta oynadý ve 5 gol atýp 11 asist yaptý.