Baþakþehir'de 20 yýllýk Mahmut Tekdemir hikayesi sona erdi
ABONE OL

RAMS Baþakþehir'de milli futbolcu Mahmut Tekdemir'in 20 yýllýk macerasý sona erdi.

Kulüpten yapýlan açýklamada, "2004-2005 sezonunda alt yapýmýza katýlarak, ailemizin en önemli parçalarýndan biri haline gelen Mahmut Tekdemir'in sözleþmesi sona ermiþtir." denildi.

Açýklamada, "Kulübümüzde 36'sý Avrupa kupalarýnda olmak üzere 500'den fazla maça çýkan, bir çok kez A Milli Takýmý'mýzýn da formasýný giyen, saha içi ve saha dýþýnda örnek bir profesyonel olan, aidiyeti ve baðlýlýðýyla hem kulübümüzde hem de Türk futbolunda önemli bir figür haline gelen Mahmut Tekdemir, Baþakþehir ailesinin en deðerli temel taþlarýndan biri olmuþtur." ifadeleri kullanýldý.

36 yaþýndaki futbolcunun istikrarlý performansýna vurgu yapýlan açýklamada, þu ifadelere yer verildi:

"Ýstikrarýyla adýný, Türk futbol tarihinin gelmiþ geçmiþ en önemli oyuncularý arasýna yazdýran, 2019-2020 sezonundaki tarihi þampiyonluðumuzda da takým kaptaný olarak þampiyonluk golümüzü kaydederek kýymetli baþarýmýzýn önemli pay sahiplerinden biri olmuþtur. Kulübümüzle birlikte büyüyerek efsanemiz olan Mahmut Tekdemir'e bugüne kadar vermiþ olduðu emekler için teþekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde baþarýlar diliyoruz."