Bayern Münih - Real Madrid maçý ne zaman saat kaçta hangi kanalda ? CANLI NTV ÝZLE !
ABONE OL

Son þampiyon Bayern Münih Þampiyonlar Ligi Yarý Finali'nde kendi evinde Real Madrid'i aðýrlýyor. Bu karþýlaþma bu akþam 21:45'ten itibaren NTV'de... Bayern Münih - Real Madrid maçý canlý izle ! Bayern Münih - Real Madrid maçý izle ! Bayern Münih - Real Madrid maçý ntv... Bayern Münih Real Madrid ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
Bayern Münih - Real Madrid karþýlaþmasý bu akþam 21.45'ten itibaren naklen NTV'de...

Þampiyonlar Ligi Yarý Finali’nde son þampiyon Bayern Münih ve kupayý daha önce 9 kez kazanarak tarihe geçen Real Madrid ile karþý karþýya gelecek. Ýlk maçý 1-0 kazanan Real Madrid, Alianz Arena’da oynayacaðý rövanþ maçýna eksiksiz bir kadroyla çýkacak.

Santiago Bernabeu'da oynanan yarý finalin ilk maçýnda Bayern Münih rakibine topla oynama yüzdesinde büyük üstünlük saðlamasýna karþýn; Ýspanyol ekibinin kontrataklarý karþýsýnda zor anlar yaþamýþtý.Benzema'nýn golüne engel olamayan Bayern Münih, sahadan 1-0'lýk yenilgiyle ayrýlmýþtý.

Alman ekibi; Devler Ligi'nde üst üste 3. kez final oynayabilmek için Allianz Arena'da iki farklý skor elde etmek zorunda. Daha önce ilk maçý 1-0 kaybettiði 6 eþleþmenin beþinde tur atlamayý baþaran Bayern, bu istatistiði geliþtirmek istiyor. Alman ekibi; hafta sonunda 2-1 geriye düþtüðü maçta Werder Bremen'i 5-2 maðlup etmeyi baþardý.

Real madrid ise hafta sonunda Osasuna'yý 4-0 maðlup ederken; Bernabeu tribünleri Cristiano Ronaldo'nun iki muhteþem golüne tanýklýk etti. Teknik direktör Carlo Ancelotti, bu maçta Bale, Benzema ve Pepe'yi dinlendirirken; Xabi Alonso'ya son 25 dakikada þans verdi.

33 golle Þampiyonlar Ligi'nin en skorer takýmý olan Real Madrid'de Ronaldo, Bayern filelerini havalandýrmasý halinde "Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan futbolcu" unvanýný Lionel Messi'nin elinden alacak. Portekizli yýldýzýn 14 golü bulunuyor.

Bayern Münih ve Real Madrid, Kupa 1 tarihinde daha önce 5 kez yarý final turunda kozlarýný paylaþtý. Alman ekibi; eþleþmelerin dördünde final vizesini elde etti. Avrupa'nýn iki dev ekibi son olarak iki yýl önce Þampiyonlar Ligi yarý finalinde karþýlaþtý. Ýki takým da kendi sahasýnda oynadýklarý 2-1 kazanýrken finale çýkan takýmý penaltý vuruþlarý belirledi. Allianz Arena'daki maçta Bayern Münih, penaltýlarý daha isabetli kullanarak final biletini almýþtý.