Bayern Münih evinde Real Madrid'i konuk edecek
ABONE OL

UEFA Þampiyonlar Ligi'nde yarý final heyecaný bu akþam baþlýyor.

Bayern Münih ile Real Madrid'in kozlarýný paylaþacaðý ilk maç TSÝ 22.00'de baþlayacak ve Fransýz hakem Clement Turpin düdük çalacak. Maçý TV8,5 þifresiz olarak ekranlara getirecek.

Bayern Münih, 13'ü Þampiyonlar Ligi'nde olmak üzere Avrupa arenasýnda toplam 21. kez yarý finale yükseldi. Bu alanda Bayern'den daha iyi tek takým rakibi Real Madrid. Real Madrid, 17'si Þampiyonlar Ligi olmak üzere Avrupa'da toplam 33 kez adýný son 4 takým arasýna yazdýrdý. Real Madrid ile Bayern Münih ise toplamda 8. kez yarý finalde karþý karþýya gelecek. Ýki dev, yarý finallerde en çok karþýlaþan takým olma ünvanýný da artýrmýþ olacak.

Galatasaray'ýn da bulunduðu grubu lider bitiren Bayern Münih, Lazio'ya karþý son 16 turu eþleþmesinin ilk maçýnda yenilip ikinci maçý evinde çevirmeyi bilmiþti. Çeyrek finalde Arsenal'e karþý ilk maçta berabere kalýp rövanþta Kimmich'in tek golüyle turladý.

Grubunu rahatlýkla lider bitiren Real Madrid, son 16'da tutkulu Leipzig'i üstün bir oyunla eledi. Büyük heyecana sahne olan çeyrek final eþleþmesinde ise son þampiyon Manchester City'i penaltýlarla turnuva dýþýna itmeyi baþardý.