Bayram Tutumlu Barcelona ve Everton'un kapýlarýný Galatasaray'a açtý
ABONE OL

Transfer sezonunun açýlmasýna sayýlý günler kala özellikle Galatasaray'ýn þimdiden gelecek sezonun kadrosunu oluþturmaya baþladýðý ve çalýþmalarýna tam gaz devam ettiði görülürken, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün takýma ilk olarak iyi bir forvet ve defans hattýna tecrübeli bir stoper almak istediði belirtildi.

Dursun Özbek'e Ýspanya'dan sürpriz teklif

Forvet arayýþlarýna Negrdo, Gomis, Lucas Perez ve Balotelli'den en az ikisini alarak son vermek isteyen Galatasaray, defansa Ýtalyan savunmacý bakarken, sarý kýrmýzýlý yönetime menajer Bayram Tutumlu'nun Ýspanya'dan çok cazip bir teklif getirdiði ortaya çýktý.

Barcelona ve Everton'dan dünya yýldýzlarý gelebilir

Dünyanýn en prestijli menajerlerinden biri olan Bayram Tutumlu'nun Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'e Barcelona'nýn kapýlarýný açtýðý öðrenilirken, Tutumlu'nun ayrýca Premier Lig takýmlarýndan Eveton'ý da sarý kýrmýzýlý kulübe ayarladýðý ifade edildi. Dünyanýn en büyük yýldýzlarýný Galatasaray'a getirmeye hazýrlanan Bayram Tutumlu, Cenk Ergün'den gelecek cevabý beklerken, ünlü menajerin Katalan Kulübü'nün Baþkaný Bartomeu ile birçok yýldýz için söz kestiði ortaya çýktý.

Yapýlan görüþmelerin perde arkasýný StarSpor'a açýklayan Bayram Tutumlu, Galatasaray için en az 3 yýldýz sözü verirken Baþkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün'ün bu futbolcularý kesinlikle reddetmeyeceðini belirtti.

Ýþte adýný en son Felipe Melo transferiyle duyuran Bayram Tutumlu'nun çarpýcý açýklamalarý...

Barcelona hocasýný açýklasýn yeter

Ben 2 gün önce Barcelona Baþkanýyla bir araya geldim ve iyi bir görüþme yaptým. Þu anda onlar yeni hocalarýný açýklayacak, gelecek teknik adam önümüzdeki sezon kadroda düþünmediði yýldýzlarý belirleyecek ve Baþkan Bortemeu bu oyuncularý Galatasaray'a çok cazip þartlarda verecek.

Koeman Barcelona'ya gelmezse Everton projesi de var

Barcelona þu anda Ronald Koeman'ýn peþinde fakat Everton'un baþkaný Koeman'ý býrakmýyor eðer Koeman Everton'da devam ederse Premier Lig ekibinden de Galatasaray'a çok iyi futbolcular gelecek. Bunun için ben Cenk Ergün'e bir liste verdim eðer Dursun Özbek ve kardeþi Mehmet Özbek kabul ederse büyük yýldýzlar Galatasaray'a gelecek. Ben Galatasaraylýyým ve Galatasaray'a aþýk bir futbol adamýyým bu transferlerden beþ kuruþ para almayacaðým, yeter ki takým hak ettiði yerleri bulsun.

Cimbom'a en az 6-7 transfer þart

Ben Galatasaray yönetimine bu kadar iyi þartlar sunuyorsam ve bu þartlar geri çevriliyorsa bunda Baþkan ve kardeþinin art niyetini ararým. Takýma en az 6-7 transfer lazým. Defansa tecrübeli, Ujfalusi etkisi yaratacak bir adam, orta sahaya box to box yani Melo gibi bir dinamik takýmý ateþleyecek biri gerek. Ayrýca forvete çimleri yiyecek bir golcü lazým. Bu yýldýzlarýn hepsi Galatasaray'a gelebilir yeter ki Baþkan Özbek bu projeye evet desin.