Berna Gözbaþý'dan yeni teknik direktör açýklamasý
ABONE OL

Berna Gözbaþý, Kayserispor'un 1-0 maðlup olduðu karþýlaþma sonunda gazetecilere yaptýðý açýklamada, "Sahamýzda kaybettik, üzgünüz. Ama biz takýmýmýza güveniyoruz. Öncellikle taraftarýmýza teþekkür ediyorum. Ben de, onlar da ilk defa stadyumdaydýk. Takýmýmýzý kaybetmesine raðmen çaðýrýp destek oldular, teþekkür ediyorum. 

Ama kazanacaðýmýz maçý hakem hatalarý nedeniyle kazanamadýk. Bu konuda konuþmak istemiyorum ama Pedro Henrique'nin ilk sarý kartý doðru deðildi. Denis Alibec tam gole giderken durduruldu, bunun da takdirini kamuoyuna býrakýyorum. Yeni teknik direktörümüz en geç çarþamba günü burada olacak" dedi.

BASIN SÖZCÜSÜ MUSTAFA TOKGÖZ: GEREKEN YAPILACAKTIR

Hes Kablo Kayserispor Baþkan Danýþmaný ve Basýn Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise, "Hatayspor'a karþý iyi baþladýk. Ham bizim hem de rakibimizin pozisyonlarý oldu. Maçýn kopma aný Pedro Henrique'nin kýrmýzý kart yemesi oldu. Her ne olursa olsun, böyle profesyonel bir futbolcu defansa yardým etmek için de olsa orada o kartý görmemeliydi. Yönetim Kurulu'na Pedro Henrique'ye bu karttan ötürü ceza verilmesini teklif edeceðim. 10 kiþi kaldýktan sonra takým daðýldý. Bizim kazanmamýz gereken bir maçtý, en azýndan 1 puan almamýz gerekirdi. Hatayspor kazandý, tebrik ediyoruz. Maalesef 3 puaný kaybettik. Sorumlularý var. Verilecek cezalarý var, yapýlacak þeyler var. Bu takýma kasti zarar veren herkes cezalandýrýlýr. Biz bu takýmý düþme potasýndan getirdik. Bir özveri var, baþkanýmýzýn ciddi özverisi var ve hak ettiðimiz puan bu deðil. Gereken hafta içi yapýlacaktýr" diye konuþtu.