Beþiktaþ, yeni sezon hazýrlýklarý için Avusturya'da
ABONE OL

Sezon hazýrlýklarýna Ýstanbul'da baþlayan Beþiktaþ, Slovenya'nýn Maribor kentinde yapacaðý ikinci etap kamp için Avusturya'ya ulaþtý.

Graz Havalimaný'nda siyah-beyazlý taraftarlarýn karþýladýðý Beþiktaþ kafilesinde futbolcularýn yaný sýra asbaþkan Mete Vardar, yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, futbol takýmlarý genel koordinatörü Samet Aybaba da yer aldý.

Siyah-beyazlý futbolcular, havalimanýný çýkýþýnda taraftarlarla fotoðraf çektirdi.

Beþiktaþ, Graz Havalimaný'ndan kara yoluyla Slovenya'nýn Maribor þehrine hareket etti.

KAMP KADROSU 32 KÝÞÝ

Siyah-beyazlý kulübün asbaþkaný Mete Vardar, 32 kiþilik kamp kadrosu oluþturduklarýný söyledi.

Mete Vardar, Graz Havalimaný'nda basýn mensuplarýna yaptýðý açýklamada Beþiktaþ'ýn sezona "daha hazýr" girmesini istediklerini belirterek, "29 kiþi geldik, Muçi de gelip katýlacak ve 30 kiþi olacaðýz. Daha sonra Semih ve Mert de eklenince 32 kiþilik kamp kadrosu oluþturduk. Bu sene daha hazýr, sezona iyi giren bir Beþiktaþ istiyoruz. Ýlk 10 günlük süreç Ýstanbul'da iyi geçti." dedi.

Beþiktaþ'ýn sezona çok iyi hazýrlandýðýný dile getiren Vardar, "3 Aðustos'ta Süper Kupa maçý var. Daha sonra da 7-8-9 Aðustos'ta lig baþlayacak. O zamana kadar çok hazýr bir Beþiktaþ olacaðýný ben gözlemliyorum. Baþkanýmýz ve ikinci baþkanýmýz Hüseyin Bey önderliðinde önemli çalýþmalar yapýlýyor. Transferle ilgili çalýþmalar yapýyorlar." diye konuþtu.

Vardar, Süper Kupa'nýn Atatürk Olimpiyat Stadý'nda oynanmasýna federasyon yetkililerinin olumlu baktýðýný söyleyerek, "Maç yüzde 80 Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak." deðerlendirmesinde bulundu.

Beþiktaþ'ýn kamp kadrosunda Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, Javi Montero, Ante Rebic ve izinli Mert Günok yer almadý.

A Milli Takým'ýn EURO 2024 kadrosundaki Semih Kýlýçsoy ise kampa 15 Temmuz'da dahil olacak.

Beþiktaþ'ýn Slovenya kampýnýn kadrosunda þu isimler bulunuyor:

"Ersin Destanoðlu, Göktuð Baytekin, Emre Bilgin, Emir Yaþar, Jonas Svensson, Onur Bulut, Arda Berk Özüarap, Tayyip Talha Sanuç, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gabriel Paulista, Omar Colley, Emrecan Uzunhan, Arthur Masuaku, Serkan Emrecan Terzi, Demir Ege Týknaz, Amir Hadziahmetovic, Jean Onana, Salih Uçan, Ernest Muçi, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Al Musrati, Milot Rashica, Ajdin Hasic, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar, Mustafa Erhan Hekimoðlu, Yakup Arda Kýlýç."