Beþiktaþ'ta Rafa Silva krizi! Faturasý aðýr oldu
ABONE OL

Beþiktaþ'ýn yaz aylarýnda bedelsiz olarak kadrosuna kattýðý Rafa Silva sezona fýrtýna gibi baþlamýþtý. Kartal da bu süreçte Süper Lig'de ve Avrupa'da yenilgisiz yoluna devam etti, ayrýca siyah beyazlý ekip Süper Kupa'da da ezeli rakibi Galatasaray'ý 5-0 maðlup etmiþti. Yýldýz 10 numara da bu süreçte 4 gol 3 asist ile 7 gol katkýsý yapmýþ ve takýmýný sýrtlamýþtý.

LUGANO MAÇI SONRASI DURDU

Portekizli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanþýndaki Lugano maçýndan sonra skor katkýsý yapamamasý dikkat çekti. 31 yaþýndaki oyuncu Beþiktaþ kariyerindeki ilk maçýnda Galatasaray'a karþý hem gol hem de asist üretmiþti. Rafa Silva, ardýndan oynanan Samsunspor, Lugano maçlarý ve Antalyaspor karþýlaþmalarýnda da skor katkýsýnda bulunmuþtu.

BEÞÝKTAÞ 4 MAÇTA PUAN KAYBETTÝ

Rafa Silva Süper Lig'de 5, Avrupa'da 2 maçta skor katkýsý yapmadý. Kartal bu süreçte Avrupa Ligi'nde 2 maçýný da yitirdi. Lig maçlarýnda ise 2 maçta sahadan beraberlikle ayrýldý. Siyah beyazlý bu sonuçlarýn ardýndan Avrupa Ligi'nde son sýrada yer alýrken, Süper Lig'de de maç eksiði ile lider Galatasaray'ýn 5 puan gerisine düþtü.