Beþiktaþ'tan Talisca'nýn transferi ile ilgili açýklama
ABONE OL

Beþiktaþ Ýcra Kurulu Baþkaný ve Genel Sekreteri Mesut Urgancýlar, sosyal medyada katýlýðý bir canlý yayýnda gündeme dair açýklamalarda bulundu. 

Son zamanlarda sürekli gündeme gelen Talisca haberlerine de açýklýk getiren Urgancýlar, “Talisca, Çin'deki maaþýndan yüzde 70-80 indirim yapsa bile önümüzdeki sezon bizim bütçemiz için uygun olamayabilir. Mevcut þartlarda transfer edilmesi çok zor diyerek bu transferin neredeyse imkansýz olduðunu söyledi.

Mesut Urgancýlarýn yaptýðý açýklamalardan satýrbaþlarý þu þekilde:

'FÝFA VE UEFA'DAN GELECEK HABERLERÝ BEKLÝYORUZ'

"Dünyanýn binbir hali var denirdi meðer bin ikinci hali de varmýþ. Özellikle modern çaðda böylesi bir esaret, tüm dünya bireylerinin evde kalmasý bambaþka bir yaþam biçimi. Hayatýn hiçbir alanýnda hiçbir þey eskisi gibi olmayacak. FIFA’da da UEFA’da da bitmek bilmeyen toplantýlar var. Biz de bu toplantýlarý kaçýrmadan takip ediyoruz. Onlardan gelecek olan yönlendirmeleri bekliyoruz. Avrupa’da pek çok kulüp var olan kadrolarýnda tasarruflar yapacaklarýný açýkladý. Bunun dýþýnda ekonomik gücü iyi takýmlar, özellikle Bundesliga’da, diðer takýmlara yardýmcý olabileceklerini söylediler."

'TALÝSCA MEVCUT ÞARTLARDA TRANSFER EDÝLEMEZ'

"Talisca, Çin'deki maaþýndan yüzde 70-80 indirim yapsa bile önümüzdeki sezon bizim bütçemiz için uygun olamayabilir. Mevcut þartlarda transfer edilmesi çok zor."