Bir rüya sonunda gerçek oldu! Anderson Talisca 'geliyorum' dedi
ABONE OL

Ocak transferi dönemi için takýmlar þimdiden hazýrlýklara baþladý. Bir dönem Beþiktaþ formasý giyen, Al Nassr'ýn Brezilyalý yýldýzý Anderson Talisca için yeni geliþmeler yaþanýyor. Yýldýz futbolcunun yakýn zamanda takýmýndan ayrýlmasý bekleniyor. 30 yaþýndaki oyuncunun yolu tekrar ligimize düþebilir.

RONALDO ÝLE FORMA GÝYÝYOR

Beþiktaþ'ta geçirdiði dönem boyunca takýmýn en önemli oyuncularýndan biri haline gelen Talisca, birçok maçta attýðý kritik gollerle galibiyetin mimarý olmuþtu. Þu anda Suudi Arabistan'ýn Al Nassr takýmýnda futbol kariyerine devam eden Talisca, dünyaca ünlü yýldýz Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giyiyor.

GALATASARAY TRANSFERÝ BÝTÝRÝYOR

Mertens'in sezon sonunda takýmdan ayrýlacak olmasý nedeniyle 10 numara arayaþýnda olan Galatasaray, bu transferi bitirmek için harekete geçti. Talisca'nýn da bu transfere yeþil ýþýk yaktýðý gelen bilgiler arasýnda. Galatasaray ile Al Nassr'ýn görüþmlerin sonucunda bu trasnferin bitmesi bekleniyor.

ANDERSON TALÝSCA'NIN SÜPER LÝG PERFORMANSI

Brezilyalý futbolcu, geçmiþ yýllarda Süper Lig ekiplerinden Beþiktaþ'ta forma giydi. Ayrýca Süper Lig'de gösterdiði performans ile birçok futbol tutkunun dikkatini çekti.

30 yaþýndaki tecrübeli oyuncu, 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de 22 maça çýktý. Sahada 1.761 dakika süre alan Brezilyalý futbolcu, 13 gol ve 2 asist ile Beþiktaþ'a katký saðladý.

2017-2018 senesinde ise Süper Lig'de 33 maça çýkan Anderson Talisca, 14 gol attý ve 7 asist yaptý.