Bu sefer talibi Ýspanya'dan! Semih Kýlýçsoy bir devi daha peþine taktý
ABONE OL

Fernando Santos yönetimindeki Beþiktaþ'ta yaþanan teknik direktör deðiþimleri sonrasý verilen fýrsatý çok iyi bir þekilde kullanan Semih Kýlýçsoy, kýsa sürede taraftarýn sevgilisi haline geldi. Siyah-beyazlýlarýn sözleþmesini uzattýðý 18 yaþýndaki santrfor için dev kulüp talip çýktý.

SEMÝH'E ÝSPANYOL KANCASI

Beþiktaþ'ta bu sezon genç yaþýna raðmen kalitesini gözler önüne seren Semih Kýlýçsoy, kýsa sürede Avrupa'nýn devlerini peþine taktý. Ýspanyol basýnýnda yayýn yapan El Gol'ün haberine göre 18 yaþýndaki forvet için La Liga devlerinden Atletico Madrid devreye girdi. Buna göre sportif direktör Andrea Berta, yýldýz oyuncuyu gözlemlemek adýna Türkiye'ye gözlemcileri gönderdi.

BEÐENÝ TOPLADI

Genç oyuncu, bir süre boyunca Baþkent temsilcisi tarafýndan izleme altýna alýnacak. Kadrodaki yaþ ortalamasýný düþürmek isteyen Madrid ekibi, kadrosunu yeniden yapýlandýrmak istiyor.

BU SEZONKÝ PERFORMANSI

Semih Kýlýçsoy bu sezon Beþiktaþ'ta 25 maçta forma þansý buldu. Siyah-beyazlýlarýn yýldýzý bu mücadelelerde 10 gol attý ve 1 asist üretti. Semih Kýlýçsoy'un Beþiktaþ ile olan sözleþmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.