Bülent Uygun: Yeni sezona en iyi þekilde hazýrlanacaðýz
ABONE OL

Trendyol Süper Lig ekiplerinden EMS Yapý Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, yeni sezon için hazýrlýklara baþladýklarýný söyledi.

Uygun, antrenman öncesi gazetecilere yaptýðý açýklamada, iyisiyle, kötüsüyle, sevabýyla, günahýyla bir sezonu tamamladýklarýný belirtti.

Yaklaþýk 30 yýldýr futbolun içerisinde yer aldýðýný dile getiren Uygun, "Bu kadar zor bir sürecin yaþandýðý, düþmenin son haftaya kadar kaldýðý çok nadir sezonlardan bir tanesini hep birlikte yaþýyoruz. Þampiyonluðu da son haftanýn belirleyeceði bir lig yaþadýk." dedi.

Ligde çok þeyler gördüklerini ve duyduklarýný aktaran Uygun, "Buna raðmen Sivasspor olarak gerek oynadýðýmýz, gerek benim geldiðim süreçten itibaren kazandýðýmýz puanlara baktýðýmýzda futbolcu kardeþlerim gerçekten çok güzel bir baþarý hikayesi yazdý. Hepsi teþekkürü ve tebriði hak etti. Bu ligin en az bütçeli ikinci takýmýyýz. Yaþ ortalamasý da Avrupa'nýn üzerinde bir yaþ ortalamasýna sahip olduðumuz bir ortamda futbolcu kardeþlerimiz gerek karakterini, gerek yeteneðini gerekse kazanma hýrslarýný ortaya koyarak bu kadar güzel puanlar aldýlar." diye konuþtu.

"EN ÝYÝ ÞEKÝLDE HAZIRLANACAÐIZ"

Uygun, yeni sezonla ilgili de deðerlendirmelerde bulunarak, þunlarý kaydetti:

"Yeni sezonda tabii ki yeni bir planlama içerisindeyiz, yepyeni bir süreç bizi bekliyor. Bununla ilgili basýn sözcümüz Gökhan Karagöl, transfer komitesi ve gözlemciler, Sivasspor'un menfaati doðrultusunda çalýþmalarýný devam ettiriyorlar. Ýnþallah hayýrlýsýyla güzel bir kadro kurarak yeni sezonda Sivasspor hayal ettiði, hedeflediði yolda yürüyecek."

Sivasspor'un ligin son haftasýnda Kayserispor ile karþýlaþacaðýný ifade eden Uygun, "Kayserispor tabii bizim komþu ilimiz, onunla birçok kez maç yaptýk. Onlar da kümede kalmanýn mutluluðunu yaþýyor. Biz de haftalar önce bunu baþardýk. Son maçýmýzda seyircimizi mutlu ederek sahadan ayrýlýp lige veda etmek istiyoruz. Yeni sezona da en iyi þekilde hazýrlanmak istiyoruz." þeklinde konuþtu.

"4-5 ÝSÝMLE GÖRÜÞÜYORUZ"

Uygun, yeni sezon hazýrlýklarý için 24 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanmayý hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaleci Ali Þaþal Vural'ýn takýmda kalýp kalmayacaðýnýn sorulmasý üzerine Uygun, "Ali Þaþal Vural ile anlaþma yapýldý, takým içerisinde 4-5 futbolcuyla görüþmeler sürüyor. Takýmda 9 kiþinin de sözleþmesi devam ediyor. Bununla beraber anlaþýlanlarla yolumuza devam edeceðiz." dedi.

Yeni sezon için forma çekimlerinin tamamlandýðýný aktaran Uygun, konuþmasýný þöyle tamamladý:

"Formayla ilgili reklam çekimlerimizi en güzel þekilde yaptýk. Onlarla ilgili de önümüzdeki hafta süreci duyururuz. Gurbetten gelen bütün taraftarlarýmýzdan ricamýz kombinelerini almalarý, maça gelmeseler bile Sivaslý arkadaþlarýna, kardeþlerine, üniversite öðrencilerimize, lise öðrencilerimize kombinelerini hediye etmelerini bekliyoruz. Yeni çýkan formalardan da alarak takýmlarýna destek olmalarýný ve bugün dünyadaki 6,5 milyon Sivaslýnýn gurur kaynaðý olan Sivasspor'u, 'Sivaslýyým' deme þerefinin göstergesini hayata geçirmelerini onlardan bekliyoruz."