Burak Gören: Savunma bizi ayakta tuttu
ABONE OL

Petkimspor Baþantrenörü Burak Gören, maçla ilgili yaptýðý açýklamada, kadrolarýndaki oyuncularýn çalýþtýðý en iyi ve karakterli insanlar olduðunu söyledi.

Geçen haftaki Mersinspor maðlubiyetinin ardýndan çok çalýþtýklarýný aktaran Gören, "Biz sezona hücum tarafýný özellikle çok ritimli ve tempolu baþlayan bir takýmdýk. Dün istediðimiz akýcý hücumlarý hiç yapamadýk ama sene baþýndan beri bu takýmýn bir karakteri var. 70 sayý bandýnda yiyoruz, çok mücadele ediyoruz. Savunma bizi ayakta tuttu." ifadelerini kullandý.

Gören, üst üste iki deplasman maçý oynadýklarýný hatýrlatarak, "Çok zor bir hafta ve zor bir maçtý. Çok teþekkür ediyorum. Konsantre olduk ve çok iyi mücadele ettik. Oyun içerisinde, ilk yarýda çok zor anlara düþmemize raðmen çok çabuk toparlandýk. Ýkinci yarýyý da kontrol ettik. Bizim adýmýza ligin baþýnda aldýðýmýz çok önemli bir galibiyet. Ýnþallah bundan sonrasýna da yansýr. Bu galibiyetin bize tekrar öz güven olarak yansýmasý gerekiyor." diye konuþtu.

Ligde 3. maçýnda 2. galibiyetini alan Aliaða Petkimspor, 26 Ekim Cumartesi günü Anadolu Efes'i konuk edecek.

Basketbol Þampiyonlar Ligi'nde ilk 2 maçýný kazanan Ýzmir temsilcisi B Grubu'ndaki üçüncü karþýlaþmasýnda 23 Ekim Çarþamba günü Ýspanya'da Unicaja ile karþýlaþacak.

  • Petkimspor
  • Burak Gören
  • basketbol