Burak Kýzýlhan: Milyonlarýn beklediði görüntülerdi
ABONE OL

Fenerbahçe Olaðan Seçimli Genel Kurulu'nda yapýlan seçimin ardýndan mevcut baþkan Ali Koç, tekrardan baþkanlýða seçildi.

Genel Kurul'un sona ermesinin ardýndan Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kýzýlhan, açýklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarýnýn Fenerbahçe'ye hayýrlý uðurlu olmasýný dileyerek sözlerine baþlayan Kýzýlhan, "Buraya gelip Fenerbahçemizin geleceði için oy kullanan tüm kongre üyelerimize teþekkür ediyorum. Aziz baþkanýmýz, Ali baþkanýmýz el ele, kol kola çok güzel görüntüler verdi. Milyonlarýn beklediði görüntülerdi. Geç oldu ama güç olmasýn diyorum bundan sonra. Fenerbahçe'nin düþmanlarýna karþý birlik beraberlik içinde olduðumuzda neler yapabileceðimizi göstereceðiz bundan sonra" diye konuþtu.

"ÝNÞALLAH ÇÝFTE KUTLAMAYI YAPMIÞ OLURUZ"

Fenerbahçe Beko'nun Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisinde yarýn oynayacaðý Anadolu Efes maçýna deðinen Kýzýlhan, "Denk geldi aslýnda. Ýnþallah çifte kutlamayý yapmýþ oluruz. 2-0 öndeyiz. Kendi evimizde oynayacaðýz. Ýnþallah güzel bir baþlangýç yapýp kupayla yeni dönemimize baþlarýz" ifadelerini kullandý.

Kýzýlhan, "Fenerbahçe, futbolda transferleri ne zaman açýklamaya baþlayacak?" þeklinde yöneltilen bir soruya ise "Ben hem yönetim kurulu üyesiyim hem de taraftarým. Ben de bekliyorum, bakýp göreceðiz" þeklinde cevap verdi.