Çaðlar Söyüncü, Fenerbahçe için fedakarlýða hazýr!
ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'daki Olaðanüstü Genel Kurul'a kilitlenmiþ durumdayken, sportif direktör Mario Branco yeni sezonun kadro planlamasý için çalýþmalarýný sürdürüyor. Portekizli futbol adamýnýn hedeflerinden biri de, ocak ayýnda Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralanan Çaðlar Söyüncü'yü takýmda tutmak.

MAAÞ SIKINTISI

Ýspanyol ekibiyle yakýnda ilk görüþmenin yapýlmasý bekleniyor. Ancak ilk olarak Çaðlar Söyüncü'nün önemli bir fedakarlýkta bulunmasý gerekiyor. Milli savunmacý, bonservisi elindeyken geçtiðimiz yaz Ýspanyol deviyle 5 yýllýk sözleþme imzaladý. Çaðlar, Atletico Madrid'den senelik 2.5 milyon Euro maaþ ve 1 milyon Euro imza parasý alýyor. Fenerbahçe için bu rakamlarýn ödenmesi mümkün deðil.

ÇAÐLAR FEDAKARLIÐA HAZIR

Çaðlar'ýn, kulüplerin anlaþmasý halinde, kariyerine sarý lacivertlilerde devam etmek adýna maaþýnda indirime gitmeye hazýr olduðu öðrenildi.

ÝLK HEDEF KÝRALIK

Baþarýlý oyuncunun yeþil ýþýk yakmasýnýn ardýndan Mario Branco'nun, önümüzdeki haftalarda Ýspanya'ya giderek Atletico Madrid ile masaya oturmasý bekleniyor. Ýlk hedef, baþarýlý oyuncuyu satýn alma opsiyonuyla bu kez 1 sezonluðuna kiralamak. Kýrmýzý beyazlýlarýn satýþta ýsrarcý olmasý halinde ise Fenerbahçe'nin yapacaðý satýþlara göre bu transfer konusunda bir adým atmayý planladýðý kaydedildi.

7 MAÇTA OYNADI

Çaðlar, ara transfer döneminde geldiði Sarý-Lacivertliler'de 7 resmi maçta forma giydi ve 1 asist yaptý.